Tiaa,to jedyne,co mu wychodzi bez szkód dla domostwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia K. pisze:Atta, już abstrahując od tej historii z Burasem, o której piszesz (o degrengoladzie społeczeństwa można by mówić i mówić, a i tak do żadnych budujących wniosków by się nie doszło...) - dlaczego wycinają Wam las? Już gdzieś o tym wspominałaś. Tylko błagam, nie mów, że pod blokowisko
alessandra pisze:To,o czym piszecie jest już wszędzie,pandemia głupoty? Niestety nie,to celowe,wyrachowane działanie.
Jest takie powiedzenie,bardzo tu pasujące: jeśli chcesz uderzyć psa,kij zawsze się znajdzie.
Jest cel,a potem dorabia się ideologię patrząc,jak duży wskaźnik ludzkości "załapał ",jeśli nie,stwarza się inny,mocniejszy,rozpowszechnia poprzez mediai większość " zalapuje" ,czyli nie tylko daje przyzwolenie,ale zaczyna walczyć z tymi " niszowymi",którzy myślą i widzą więcej.
Mamy tylko tę,jakże wątpliwą, satysfakcję,że my wiemy o co chodzi i gorycz bezsilności,że nie możemy nic zrobić,bo jest nas za mało.Takie losy świata,zawsze wygrywa barbarzyństwo ,bo jest w większej masie niż mądrość( a przede wszystkim wygrywa chciwa,bezduszna ,ciemna strona człowieka,na niej oparte są wszelkie schematy kontroli masami)
alessandra pisze:Przyszłam się pochwalić,że się naumiałam (nareszcie) robienia filmów ze zdjęć,co ,jak na moje stare lata,jest wyczynem niemalym![]()
https://youtu.be/VnoQcKk0K_o
A przy okazji ,gdyby ktoś miał ochotę na prezenty dla futerek,zapraszam na wrześniową promocję w pakietach![]()
Grudzień jest zawsze kosztowny,ale zakupiwszy wcześniej prezent, trochę odciazymy przedświąteczny portfel,zapraszam serdecznie![]()
Jeśli ktoś nie chce kupować przez etsy,proszę do mnie napisać,a załatwimy to bezpośrednim przelewemkontakt mediar484@gmail.com
Dobrego dnia,już głos odzyskałam,zatem słuchających zapraszam na YT,wkrótce ,dla lubiących inne historie niż przygody Daisy,będzie" Z archiwum X"
mir.ka pisze:alessandra pisze:Przyszłam się pochwalić,że się naumiałam (nareszcie) robienia filmów ze zdjęć,co ,jak na moje stare lata,jest wyczynem niemalym![]()
https://youtu.be/VnoQcKk0K_o
A przy okazji ,gdyby ktoś miał ochotę na prezenty dla futerek,zapraszam na wrześniową promocję w pakietach![]()
Grudzień jest zawsze kosztowny,ale zakupiwszy wcześniej prezent, trochę odciazymy przedświąteczny portfel,zapraszam serdecznie![]()
Jeśli ktoś nie chce kupować przez etsy,proszę do mnie napisać,a załatwimy to bezpośrednim przelewemkontakt mediar484@gmail.com
Dobrego dnia,już głos odzyskałam,zatem słuchających zapraszam na YT,wkrótce ,dla lubiących inne historie niż przygody Daisy,będzie" Z archiwum X"
Powiem słuchaczowi, ze nowosci będą, chociaż archiwum X to nie jego bajka, bardziej moja, ale ja wolę czytać niz słuchać.
Moje koty ostatnio zaopatrzyłam w nowe materacyki, na razie im wystarczy.
czarno-czarni pisze:Zdrowia życzymy. Jakoś wszystko ciężko ostatnio się kula, oby było lepiej.
A w sklepiku podoba mi się szary komplet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Iza KaeR i 137 gości