Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:No ten apetyt tak trochę jednak opadł...Dziś chciała kurczaczka gotowanego, ale założę się że jak ugotuję więcej to już nie będzie chciała. Micia myśli że wszystko w sekundzie się zrobi to co ona akurat chce, kurczak się ugotuje, mięsko się rozmrozić, a ja będę miała w zapasie wszystkie możliwe puszki...
zuza pisze:Ech, jak to trudno przewidzieć...
Silverblue pisze:Dzisiaj cieniutko z apetytem, ale jem. Musik jadłam i troszkę mięska surowego chciałam i tabletki zjadłam ładnie. Duża przyszła z pracy i siedzimy sobie. Bardzo mam ochotę na głaskanie, więc Duża mnie głaszcze i opowiada co było w pracy, co słychać na miau, kogo dziś spotkała. A ja słucham i cichutko mruczę. Micia.
Fel, chyba przydałaby mi się szklana kula...Duża Mici.
Silverblue pisze:Dzisiaj cieniutko z apetytem, ale jem. Musik jadłam i troszkę mięska surowego chciałam i tabletki zjadłam ładnie. Duża przyszła z pracy i siedzimy sobie. Bardzo mam ochotę na głaskanie, więc Duża mnie głaszcze i opowiada co było w pracy, co słychać na miau, kogo dziś spotkała. A ja słucham i cichutko mruczę. Micia.
MaryLux pisze:Silverblue pisze:Dzisiaj cieniutko z apetytem, ale jem. Musik jadłam i troszkę mięska surowego chciałam i tabletki zjadłam ładnie. Duża przyszła z pracy i siedzimy sobie. Bardzo mam ochotę na głaskanie, więc Duża mnie głaszcze i opowiada co było w pracy, co słychać na miau, kogo dziś spotkała. A ja słucham i cichutko mruczę. Micia.
Tylko skąd ja Ci ją wezmę, Ciociu?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Dzisiaj cieniutko z apetytem, ale jem. Musik jadłam i troszkę mięska surowego chciałam i tabletki zjadłam ładnie. Duża przyszła z pracy i siedzimy sobie. Bardzo mam ochotę na głaskanie, więc Duża mnie głaszcze i opowiada co było w pracy, co słychać na miau, kogo dziś spotkała. A ja słucham i cichutko mruczę. Micia.
Tylko skąd ja Ci ją wezmę, Ciociu?
Może z allegro? Np. taka![]()
https://allegro.pl/oferta/kula-szklany- ... 6453234119
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 81 gości