MB&Ofelia pisze:Moja Ofelia też lubi te "mniamorki". Dawno jej nie kupowałam, chyba trzeba będzie następnym razem zamówić.
zamów, zamów jak kot lubi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Moja Ofelia też lubi te "mniamorki". Dawno jej nie kupowałam, chyba trzeba będzie następnym razem zamówić.
jolabuk5 pisze:Czasem można dosatać My Star - są tańsze i w opakowaniu 8, a nie 6. Tylko rzadko bywają. I moje lubią te 3 smaki: z watróbką, z łososiem i ze słodem.
https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... t=681128.2
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Tak, to taka kocia norma, że jak kupimy więcej jakiejś karmy, to ona przestaje smakować...![]()
Fajnie, że Daisy i Tofik ają apetyt i polubiły nową karmę!!!![]()
Dobrze jak czasami koty za jakiś czas zapomną ,że karma była niedobra i ją raczą zjeść.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Tak, to taka kocia norma, że jak kupimy więcej jakiejś karmy, to ona przestaje smakować...![]()
Dobrze jak czasami koty za jakiś czas zapomną ,że karma była niedobra i ją raczą zjeść.
Tak, to nawet się często zdarza!
mir.ka pisze:Już prawie 5 tygodni od zastrzyku, a Elenka jeszcze nie tęskni za wetem, wprawdzie zdarzy jej się od czasu do czasu zakaszleć, ale nie na tyle często, żeby to wymagało wizyty. Apetyt też ma, szczególnie na smaczki![]()
Jaj to dobrze ze juz tyle czasu Elenka dobrze się czuje! Może lepiej jej się oddycha kiedy nie ma takich upałów?
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Tak, to taka kocia norma, że jak kupimy więcej jakiejś karmy, to ona przestaje smakować...![]()
Tak, to nawet się często zdarza!
Ja mam w tej chwili jedną niedobrą karmę odłożoną w kociej skrzyni, jakiś czas już leży to może pora sprawdzić czy koty zmieniły zdanie na jej temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murfel, zuza i 113 gości