Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Stąd we mnie tyle sprzeczności: woda i ogień obok siebie![]()
![]()
madrugada pisze:MaryLux pisze:Stąd we mnie tyle sprzeczności: woda i ogień obok siebie![]()
![]()
Ryby w ogóle są pełne sprzeczności, zwróć uwagę na symbol znaku - dwie ryby płynące w przeciwnych kierunkach.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Zbaraniała rybka
No szszszoooo? Ja jeszcze jestem Ryba, a gdybym się urodziła 3 dni później, byłabym baranem
A ja dwa dni wcześniej byłabym Wodnikiem
Nul pisze:Nie wiem, spid jakiego znaku jest sprzecznościowa Bezia (ciekawski tchórz), ale ten mój Euttchiusz Młodszy ma dzisiaj szóstą rocznicę bycia wziętą do domu. Konkretnie - do łazienki
Sześć lat z Bezią… No miau!
Tak, tak, były mniamuśności! I jeszcze ją może ciutkę wytarmoszę?
MaryLux pisze:Nul pisze:Nie wiem, spid jakiego znaku jest sprzecznościowa Bezia (ciekawski tchórz), ale ten mój Euttchiusz Młodszy ma dzisiaj szóstą rocznicę bycia wziętą do domu. Konkretnie - do łazienki
Sześć lat z Bezią… No miau!
Tak, tak, były mniamuśności! I jeszcze ją może ciutkę wytarmoszę?
wytarmoś bardziej niż ciutkę!
jolabuk5 pisze:Beziu, wszystkiego najlepszego z okazji adopcin!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madrugada pisze:Och, jaki urodzaj adopcin i urodzin. Wszystkiego najlepszego Beziulko![]()
![]()
![]()
![]()
Długich, zdrowych lat
Silverblue pisze:Ooo kolejna imprezaKochana Beziu, wszystkiego najlepszego, to cudowne że już 6 lat jesteś ze swoją Dużą!! Zdrówka Ci życzymy, pysznego jedzonka, udanych polowań i nie chowaj się, niech Cię Duża jeszcze mizia i mizia!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Micia i Duża.
mir.ka pisze:Beziu wszystkiego najkocieńszego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości