jolabuk5 pisze:Trzymajcie się! Oby woda została w korycie!![]()
![]()
![]()
![]()
Oby została!
W korycie i w kranach!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Trzymajcie się! Oby woda została w korycie!![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Na razie mam prąd, gaz i wodę w kranach. I oby tak zostało.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Na razie mam prąd, gaz i wodę w kranach. I oby tak zostało.
Oby![]()
![]()
Ponoć wysoka woda we Wrocławiu będzie się utrzymywać do niedzieli
MaryLux pisze:Na razie jest prąd, gaz i woda w kranie - nigdzie poza tym.
Wkurzyłam się na Auchan. Zamówiłam trochę jedzenia, wodę, płyn do prania i mydło. Jedzenie dotarło zgodnie z zamówieniem, płyn do prania też. Wody dostałam mniej niż zamówiłam, ale mydła ani 1 opakowania (zamówiłam wielką dostawę - 2 szt.)), choć w momencie zamawiania było dostępne. W tej chwili na stronie internetowej też się pokazuje jako dostępne.
jolabuk5 pisze:Tak to jest z zakupami przez internet. Może zadzwoń i zapytaj? A nasz to mydło na rachunku?
madrugada pisze:MaryLux pisze:Na razie jest prąd, gaz i woda w kranie - nigdzie poza tym.
Wkurzyłam się na Auchan. Zamówiłam trochę jedzenia, wodę, płyn do prania i mydło. Jedzenie dotarło zgodnie z zamówieniem, płyn do prania też. Wody dostałam mniej niż zamówiłam, ale mydła ani 1 opakowania (zamówiłam wielką dostawę - 2 szt.)), choć w momencie zamawiania było dostępne. W tej chwili na stronie internetowej też się pokazuje jako dostępne.
Mary, interweniuj. Niech Ci doślą, na ich koszt przesyłki. Nie daj się spławić.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Tak to jest z zakupami przez internet. Może zadzwoń i zapytaj? A nasz to mydło na rachunku?
Nie mam na rachunku, płaciłam przy odbiorze, policzyli tylko to, co dostarczyli.
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Tak to jest z zakupami przez internet. Może zadzwoń i zapytaj? A nasz to mydło na rachunku?
Nie mam na rachunku, płaciłam przy odbiorze, policzyli tylko to, co dostarczyli.
Fakturę powinni Ci wysłać mailem, też zawsze płacę przy odbiorze i dostaję fakturę przez internet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości