MB&Ofelia pisze:A Feliś ma zapas puszeczek?
Tak, mamy zapas puszek, chrupek i żwirku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:A Feliś ma zapas puszeczek?
MaryLux pisze:Silverblue pisze:To dobrze ze jesteście z Felkiem bezpieczni. Właśnie pamiętam że Ty na poddaszu. To naprawdę okropne co się dzieje. Kłodzko, Nysa, Głucholazy. Czytałam dziś że schronisko we Wrocławiu przyjęło psy uratowane z Kłodzka. Powtórzę to co już napisałam u Czitki, niech się już wszystko uspokoi.
Oby jak najszybciej!
Fundacja Felka apeluje o choćby TDT dla kotów z kocińca - jest na parterze.
MaryLux pisze:Silverblue pisze:Fel, jak się czujesz? Poprawił się apetyt?
Tak, i nawet trochę przytyłem. O 150 g w ciągu 3 tygodni.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:To dobrze ze jesteście z Felkiem bezpieczni. Właśnie pamiętam że Ty na poddaszu. To naprawdę okropne co się dzieje. Kłodzko, Nysa, Głucholazy. Czytałam dziś że schronisko we Wrocławiu przyjęło psy uratowane z Kłodzka. Powtórzę to co już napisałam u Czitki, niech się już wszystko uspokoi.
Oby jak najszybciej!
Fundacja Felka apeluje o choćby TDT dla kotów z kocińca - jest na parterze.
A dużo jest tam kotów? Mam nadzieję, że domy się znajdą
madrugada pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Fel, jak się czujesz? Poprawił się apetyt?
![]()
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Fel, jak się czujesz? Poprawił się apetyt?
![]()
To bardzo dobrze, Felisiu!![]()
Calinka
madrugada pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Fel, jak się czujesz? Poprawił się apetyt?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości