Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Jeszcze nie próbowałam, ale kto wie, może jutro??
Silverblue pisze:Kochane Ciocie, apetyt mam bardzo dobry, dzisiaj dwa razy wołałam o dokładkę, a jak Duża wróciła z pracy to też zjadłam i jeszcze chciałamDuża się bardzo cieszy, zwłaszcza że w kuwetce dalej nie mam żadnych problemów i humor też mam dobry - przyglądam się co robią Duzi, zagaduję do nich, przychodzę na kolanka i mruczę
Micia
Silverblue pisze:Kochane Ciocie, apetyt mam bardzo dobry, dzisiaj dwa razy wołałam o dokładkę, a jak Duża wróciła z pracy to też zjadłam i jeszcze chciałamDuża się bardzo cieszy, zwłaszcza że w kuwetce dalej nie mam żadnych problemów i humor też mam dobry - przyglądam się co robią Duzi, zagaduję do nich, przychodzę na kolanka i mruczę
Micia
MB&Ofelia pisze:Micia. Masz racyję, kotku musi troszku pomarudzić coby się Dużym nie nudziło.
Ja dzisiaj dostałam pół tacki mniamorka, bo podobno zgubiałam troszku kociałka. No miauczę Dużej, że daje za mało maciu, ale ona niekumata![]()
Książniczka Ofelja
Silverblue pisze:Tak. Tylko nie lubię już wolowinyŻyczę sobie tylko i wyłącznie musiki. Duża oprócz kaczki może sobie zjeść wołowinkę, i z pomidorami i bez
Micia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Sigrid i 47 gości