Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Biedny jesteś Felisiu, współczuję, że tak cię męczą. Ale na pocieszenie powiem ci, że jesteś pięknym, wspaniałym Kocurkiem. I jak będzie ci źle, to przypomnij sobie moje słowa.
jolabuk5 pisze:Felisiu, bardzo byłes biedny, ale już po wszystkim, może teraz dadza Ci spokój?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Calineczka
Silverblue pisze:Felusiu kochany, biedny, tak mi przykro że musisz przez to przechodzićNie wiem jak mam Cię pocieszyć, bardzo bym chciała żebyś chociaż na jakiś czas poczuł się lepiej i mógł troszkę odpocząć od tego wszystkiego... Micia.
MaryLux pisze:madrugada pisze:Biedny jesteś Felisiu, współczuję, że tak cię męczą. Ale na pocieszenie powiem ci, że jesteś pięknym, wspaniałym Kocurkiem. I jak będzie ci źle, to przypomnij sobie moje słowa.
Ciociu, naprawdę? Wydaje mi się, że jestem takim sobie zwykłym kocurkiem.
Ale wiesz co? Wczoraj w lecznicy spotkałem moją opiekunkę z czasów, kiedy byłem bardzo biednym kocurkiem i mieszkałem na działkach. Podobno wtedy nazywałem się Murzyn![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Biedny jesteś Felisiu, współczuję, że tak cię męczą. Ale na pocieszenie powiem ci, że jesteś pięknym, wspaniałym Kocurkiem. I jak będzie ci źle, to przypomnij sobie moje słowa.
Ale wiesz co? Wczoraj w lecznicy spotkałem moją opiekunkę z czasów, kiedy byłem bardzo biednym kocurkiem i mieszkałem na działkach. Podobno wtedy nazywałem się Murzyn![]()
Ojej, Felisiu, dobrze, że już nie jesteś biedny, masz własny domek i Dużą!
Calineczka
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Biedny jesteś Felisiu, współczuję, że tak cię męczą. Ale na pocieszenie powiem ci, że jesteś pięknym, wspaniałym Kocurkiem. I jak będzie ci źle, to przypomnij sobie moje słowa.
Calineczka
I mam nowe imię, znacznie ładniejsze niż tamto
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Biedny jesteś Felisiu, współczuję, że tak cię męczą. Ale na pocieszenie powiem ci, że jesteś pięknym, wspaniałym Kocurkiem. I jak będzie ci źle, to przypomnij sobie moje słowa.
Calineczka
I mam nowe imię, znacznie ładniejsze niż tamto
Pewnie, że ładniejsze i bardziej do Ciebie pasuje!
Calineczka
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Masz dobrą Dużą, Fel!![]()
Calineczka
Nie! Jutro mnie wyśle do weta!
Chyba musi, jak chorujesz.
Calineczka
W dodatku sama też ze mną pojechała. Może i dobrze, bo ogólnie było strasznie. Najpierw były dwa kuje, antybiotyk i catosal, potem gmerali mi w dupince, a na koniec zrobili kropluffkę![]()
Silverblue pisze:Ojej Felusiu, a ja nawet nic nie wiem o Twojej przeszłości. Mój Felek mieszkał na działkach, jak to dobrze ze trafił do fundacji a potem do Cioci MaryLuxA Murzyn? Nie, Murzyn w ogóle nie pasuje, zdecydowanie! Felusiu bądź dalej dzielny i wytrwały, jakbym mogła iść z Tobą do weta to bym wszystkich tam ugryzła żeby Cie bronić
Micia
jolabuk5 pisze:Jaka dzielna Micia, chce bronić Felisia![]()
![]()
Calineczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości