MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Miauka się "miau", a nie "mjał". Mjał to jezd wągiel i jezd brudmny i ciorny jak Mała Ciorna.
Książniczka Ofelja

Ofelku, masz rację
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Miauka się "miau", a nie "mjał". Mjał to jezd wągiel i jezd brudmny i ciorny jak Mała Ciorna.
Książniczka Ofelja
Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
Mruczy Felek: "Mjał"
Coś ty kotku miał?
Mjałem ja miseczkę mleczka,
teraz pusta jest miseczka,
a jeszcze by chciał.
Miau
Wzdycha Felek: "Ooooo"
Co Ci Felku, cooo?
Śniła mi się piękna Micia,
Micia - miłość mego życia,
Co jest dalekooo
Pisnął Felek: "pii..."
- Śpij, Felusiu, śpij!
Zwinął ogon, zmrużył oczka,
Śpi - i Micię łapką trąca,
Bo znów mu się śni.
(wg. Tuwima)
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
Mruczy Felek: "Mjał"
Coś ty kotku miał?
Mjałem ja miseczkę mleczka,
teraz pusta jest miseczka,
a jeszcze by chciał.
Miau
Wzdycha Felek: "Ooooo"
Co Ci Felku, cooo?
Śniła mi się piękna Micia,
Micia - miłość mego życia,
Co jest dalekooo
Pisnął Felek: "pii..."
- Śpij, Felusiu, śpij!
Zwinął ogon, zmrużył oczka,
Śpi - i Micię łapką trąca,
Bo znów mu się śni.
(wg. Tuwima)
MaryLux pisze:Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
Apetyt to niestety miał gorszy
Silverblue pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:A może Felek chciał nam napisać że coś MIAŁ. Że coś MJAŁ. Miau miau. Może mjał dobry dzień, albo może mjał apetyt lepszy? Micia.
Apetyt to niestety miał gorszy
Oj Felusiu mój kochany:(. Jedz, bo się martwię o Ciebie!Micia
jolabuk5 pisze:Felus, to jedz średnio, ale jedz!![]()
Calineczka
Silverblue pisze:Fel, wiem że jak się czujesz do kitu to nie chce się jeść nawet, ale trzeba. Bardzo mi smutno i chciałabym żebyś poczuł się lepiej. Micia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości