jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
Może nawet wiersz o tym napisze?
Musi napisać co najmniej cykl wierszy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
popieram
madrugada pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
popieram
Trzynastozgłoskowcem
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
popieram
Trzynastozgłoskowcem
Koniecznie trzynastozgłoskowcem!
Silverblue pisze:Albo odszczurza całe osiedle
MaryLux pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
popieram
Trzynastozgłoskowcem
Koniecznie trzynastozgłoskowcem!
Chyba żeby piętnasto-. Co tam jakiś marny trzynastozgłoskowiec!
Silverblue pisze:Ciociu Nul, tańczyłaś we wodzie?? Z kolegą?? Ludzie mają bardzo dziwne pomysły.Micia.
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
Rzeczywiście się łapię! Walce Straussa! No nie, nie tańczyłam ich na biegunie, ale za to… tańczyłam pod wodąNie walce chyba, nie pamiętam, ale tañczyłam z kolegą, gdzieś na pięciu meteach pod wodą, wisząc w wodzie, nie stojąc na dnie
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Złapie się za głowę, jak wreszcie zajrzy i zobaczy, o co ją podejrzewamy![]()
Rzeczywiście się łapię! Walce Straussa! No nie, nie tańczyłam ich na biegunie, ale za to… tańczyłam pod wodąNie walce chyba, nie pamiętam, ale tañczyłam z kolegą, gdzieś na pięciu meteach pod wodą, wisząc w wodzie, nie stojąc na dnie
MaryLux pisze:Ja nawet pół metra pod wodą zanurkować nie umiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 73 gości