jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
Będziemy uważać!
No i super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
Będziemy uważać!
madrugada pisze:MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
A przypomnisz, jakiego serialu mamy nie oglądać?
Silverblue pisze:Coś o policjantach?
Silverblue pisze:Mój kochany Felek, szkoda że druga igła Cię dopadłaAle bardzo się cieszę że pomagają Ci jednak te tortury! Bo pamiętaj, my się musimy trzymać
Micia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
Liczyłem, że mi dadzą spokój![]()
To teraz już wiesz, że nie ma na co liczyć, niestety...![]()
![]()
![]()
Oby chociaż pomogło!![]()
Calineczka
Na szczęście jutro koniec.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
To teraz już wiesz, że nie ma na co liczyć, niestety...![]()
![]()
![]()
Oby chociaż pomogło!![]()
Calineczka
Na szczęście jutro koniec.
Uff, całe szczęście!![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
biedaczek![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
a ja właśnie włączę
czitka pisze:A ja widziałam.
Mary zaraz na początku była, poszło znakomicie! Gratulacje
!
madrugada pisze:A ja nie widziałam. Nic a nic. Żadnej Mary. Ani nawet fragmentu żółtego fartuszka![]()
Mary, chyba powinni w końcu Twoje nazwisko umieścić w czołówce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości