Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felu, a kiedy następna kroplówka? Dadzą Ci trochę odpocząć?
Dziś, jutro i pojutrze
Ojej, to ciężko... Dyplom dzielnego pacjenta z mniamuśnosciami należy Ci się od weta, nie tylko od Dużej!![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felu, a kiedy następna kroplówka? Dadzą Ci trochę odpocząć?
Dziś, jutro i pojutrze
ojej, biedny Fel![]()
żeby te kroplówki pomogły![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Silverblue pisze:O tak, żeby Felek lepiej się czuł i miał apetyt. A przekonał się już do tej karmy dla nerkowców którą miał jeść?
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felu, a kiedy następna kroplówka? Dadzą Ci trochę odpocząć?
Dziś, jutro i pojutrze
Ojej, to ciężko... Dyplom dzielnego pacjenta z mniamuśnosciami należy Ci się od weta, nie tylko od Dużej!![]()
![]()
![]()
![]()
Ale te wetki mi nie dadzą. Na dokładkę dziś uciekłem igłę od kropluffki, choć mi ją wbiła Ciocia Doktori Justyna, a ja ją lubię.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felu, a kiedy następna kroplówka? Dadzą Ci trochę odpocząć?
Dziś, jutro i pojutrze
![]()
![]()
![]()
Ale te wetki mi nie dadzą. Na dokładkę dziś uciekłem igłę od kropluffki, choć mi ją wbiła Ciocia Doktori Justyna, a ja ją lubię.
Fel, co zrobiłeś z tą igłą? Uciekłeś od niej? I co, dopadła Cię ponownie?
Biedny Fel![]()
![]()
![]()
Calineczka współczująca
jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
Liczyłem, że mi dadzą spokój![]()
MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
MaryLux pisze:Uwaga, uwaga, ogłaszam alarm dla forum miau. 4 września (środa) nie należy włączać TV4 między 19 a 20. Będzie MaryLux
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj, to chyba nie warto wyrzucać...
Calineczka
Liczyłem, że mi dadzą spokój![]()
To teraz już wiesz, że nie ma na co liczyć, niestety...![]()
![]()
![]()
Oby chociaż pomogło!![]()
Calineczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości