Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Nadal macie upały? U mnie tylko ciepło... A koty właśnie na balkonie uzupełniają dietę świeżymi ćmami.
Trzymam![]()
za bezproblemowe zrośnięcie kopytka. Może by się przydała suplementacja witaminą D?
jolabuk5 pisze:Ja pracowałam w laboratorium i też bardzo rzadko robiłam sobie badania
Silverblue pisze:Badania 20 lat temu, ale kotom regularnie![]()
W sumie jakbym trochę czytała o sobie...
Dobrze że leżysz i nie przesilasz nogi, a z miseczkami to ja dziś też latam, co rusz coś innego, może to a może to. Też bardzo liczę na koniec upałów i normalne jedzenie wreszcie.
MB&Ofelia pisze:Nadal macie upały? U mnie tylko ciepło... A koty właśnie na balkonie uzupełniają dietę świeżymi ćmami.
Trzymam![]()
za bezproblemowe zrośnięcie kopytka. Może by się przydała suplementacja witaminą D?
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Nadal macie upały? U mnie tylko ciepło... A koty właśnie na balkonie uzupełniają dietę świeżymi ćmami.
Trzymam![]()
Teraz to jest naturalna witamina D w słońcu. Ale żelatyna na pewno nie zaszkodzi, pomaga szybciej się zrastać. Ja piłam zwykłe galaretki owocowe, wolałam płynne niż zestalone.
jolabuk5 pisze:Po operacji kazali mi pić nutridrinki, na wzmocnienie i szybkie gojenie. Może też spróbuj?
Silverblue pisze:Oby nie było grymaszeniaU nas jest dalej
mir.ka pisze:Noga mniej mnie boli i pocieszam się ,że już prawie 1/3 gipsu poza mną, chyba, że w przyszłym tygodniu chirurg podejmie inna decyzję i pozbędę się gipsu wcześniej. Choć nie wiem czy tak się stanie, bo ja zupełnie nie umiem chodzić o kulach i podpieram się częściowo na tej nodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Anna2016, Gosiagosia i 43 gości