mir.ka pisze:
Duża to mocno was kocha kotki, ciągle coś fajnego dla was kupuje
Ciociu, duża nie kupuje tego dla nas tylko z powodu swojego lenistwa. Miej sprzątania przy takiej miseczce
MaCiuś
jolabuk5 pisze:Fajne!
Tak, Ciociu-Babciu

. Nawet fajnie się z tego je chociaż duża mnie czasem przegania od tej miseczki
MaCiuś
Silverblue pisze:MaCiek dobrze że już nie zwracasz!! Wiesz, zawsze możesz reklamacje inaczej składać, np obrażony odejść od miski rzucając Dużej odpowiednie spojrzenie

A domek mówisz nie za wytrzymały? No racja, dla mnie - chudzinki może by się nadał, ale Ty chłop jak dąb, a jeszcze Was przecież całe stadko a nie jeden koteczek! Ale za to miseczka i poidełko się sprawdziły

Micia.
A ja kupiłam ostatnio packę na muchy, oczywiście nie dla kota, super wypas, teleskopowa, długa że ho ho ho no i mucha się trafiła konkretną, wypasiona jak ta packa, no to pacnęłam zamaszyście i... packa się złamała...

Ha, ha, ha, dla Ciebie, Miciu, domek byłby fajowy
Hmmm, ja nie umiem inaczej składać reklamacji. Ja nie umiem się gniewać
Ciociu, i dobrze, że packa się złamała. Komar też stworzenie boże, że inaczej żyć nie może, i że czasem w ... ramię utnie, nie gub go aż tak okrutnie
MaCiuś
Nul pisze:MójCiusiu, zwroty nie są fajne… Uważaj na siebie!
Ciociu, czasami są (fajne). Tu mistrzem był Drops. On tak potrafił zwrócić towar, że wyglądał jak kocia kupka

Był to zbity, sfilcowany kłak, zwracany odgórnie i ... potem Drops czuł się duuużo lepiej
MaCiuś
MB&Ofelia pisze:Maciusiu, Ofelia i Carmen mają doniczuszkę z kocią trawką, ale nie da się w niej położyć, dlatego Ofelia narzeka i zazdrości ci trawiastej skrzyneczki
Ciociu, żałujesz koteczkom trochę miejsca na skrzynkę trawkową

. Buuuu raczki to se możesz w warzywniaku kupić a trawka to dla kotków towar pierwszej potrzeby!
MaCiuś oburzony !!!
MaryLux pisze:Ja wiem, kiedy się kończą upały: na świętego Gdygdy
Już za chwileczkę zatęsknisz za ciepełkiem
Duża
Silverblue pisze:U nas w poniedziałek ma być 20stopni, a potem tak w kratkę.
jolabuk5 pisze:Też widziałam prognozy ochłodzenia na poniedziałek (niektóre stacje podają, że najchłodniej we wtorek, zobaczymy, kto ma rację)

Nas interesuje głównie pogoda w czwartki
Duża i MaCiuś