czitka pisze:Jeżeli chodzi o gości, to jutro...jutro obejrzę koty Liftera![]()
Wez z soba neospazmine. Widok Kropka moze wstrzasnac, wiem z doswiadczenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Jeżeli chodzi o gości, to jutro...jutro obejrzę koty Liftera![]()
Silverblue pisze:(...)
Franie to były nie do zdarcia i ile się w nich wyprało, od najmniej zabrudzonych do najbardziej![]()
(...)
Lifter pisze:czitka pisze:Jeżeli chodzi o gości, to jutro...jutro obejrzę koty Liftera![]()
Wez z soba neospazmine. Widok Kropka moze wstrzasnac, wiem z doswiadczenia
Lifter pisze:Powiem tylko, że Czitka nie byla w stanie podnieść Kropka
Lifter pisze:Kropek wazy 10.5 i nie jest to moze wielki ciezar gdyby dzwigac hantle, ale koty sa elastyczne, w jego wypadku zadek uparcie nie chcial oderwac sie od ziemi.
Ja lapie go naraz w dwoch miejscach - za przednimi lapami i przed tylnymi, wtedy latwo podzwignac grubasa, ale jak ktos przyzwyczajony do lekkiego kota lapie jedna reka pod przednie lapy a druga chce ew. podeprzec kuperek po podniesieniu, to sie moze zdziwic
Lifter pisze:Kropek wazy 10.5 i nie jest to moze wielki ciezar gdyby dzwigac hantle, ale koty sa elastyczne, w jego wypadku zadek uparcie nie chcial oderwac sie od ziemi.
Ja lapie go naraz w dwoch miejscach - za przednimi lapami i przed tylnymi, wtedy latwo podzwignac grubasa, ale jak ktos przyzwyczajony do lekkiego kota lapie jedna reka pod przednie lapy a druga chce ew. podeprzec kuperek po podniesieniu, to sie moze zdziwic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości