Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Ja bym rozważyła solensię. Tu masz kolejny głos "za", sporo osób poleca i ponoć dobrze działa.
CBD, no cóż. Jakoś nie chce mi się wierzyć w magiczną moc, ale w końcu wiara czyni cuda
Chikita pisze:Katarzynka01 pisze:Ja bym rozważyła solensię. Tu masz kolejny głos "za", sporo osób poleca i ponoć dobrze działa.
CBD, no cóż. Jakoś nie chce mi się wierzyć w magiczną moc, ale w końcu wiara czyni cuda
Nie, nie, niena Solensie nie dam się namówić. Nie bede nawet rozważać. Jeśli alternatywa będzie droższa- przepłacę. Na Solensie trzeba mieć ok 250 zł miesięcznie. Może to być łatwo przebić, ale mając wybór mojego komfortu psychicznego bez dopatrywania się skutków ubocznych na siłę których może nie być to wolę jednak przepłacić. Możemy na tym ucierpieć obydwie.
Ja jestem straszną panikarą w przypadku moich zwierzątjeśli nie miałam styczności z problemem i jest źle praktycznie uśmiercam w myślach zanim zdążę ochłonąć i zacznę łączyć fakty. Parę miesięcy temu jak miała zaburzenia równowagi szukałam już krematorium
bo nie wiedziałam co się dzieje i spanikowałam
Doris patrzyłam już tego suplu. Nie znam tej marki Holista i czekam na odzewy psiarzy i kociarzy czy ktoś go stosował w tej formie czy ludzkiej. Nasze vetki są sceptyczne do innych rozwiązań niż Solensia więc nawet nie będę pytać co o tym sądzą. Nie proponują żadnego zamiennika, żadnego innego rozwiązania więc szkoda czasu na dyskusje.
Chikita pisze:Mirka a w międzyczasie musiałaś wspomagać się typowymi p/bólowymi czy ten syrop był wystarczający ? Długo czekałaś na efekty ?
U nas bóle są napadowe choć nie mogę wykluczyć, że na co dzień dyskomfortu nie czuje.
Sprawdziłam ten drugi i nie ma dawkowania u kotów. Zakładam, że 2 ml wystarczą lub nawet mniej. To strasznie duża butla![]()
O CBD wspominała vetka. Napisała mi Xavital, ale ja jestem niecierpliwa i potrzebuje efektów szybko, a olejki trochę czasu potrzebują. Solensi nie ufam, a moja nieufna intuicja parę razy już się sprawdziła, „że coś się stanie” i stawało się za każdym kurde razem. W jej przypadku nie podejmę tego ryzyka. Jak siedzi z tyłu głowy to nie zdecyduje się na nią.
I drażni mnie, że veci nie przedstawiają innych rozwiązań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: karolcia_nfo, masseur i 83 gości