Zjadłbyś Misia, Ciusiu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Zjadłbyś Misia, Ciusiu?![]()
![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Zjadłbyś Misia, Ciusiu?![]()
![]()
NoooJasne, MuMiś jest najmniejszy u nas
MaCiuś
MB&Ofelia pisze:Maciuś. Masz fajmne leżanko wew trawce. U nas są takowe leżanka na bałkonu, ino Duża nie sadzi nam w nich trawki, ino buroczki! A w buroczkach nie da się wygodmnie poleżeć.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Buroczki to cosik takowego co jak jezd w skrzynku to ma listeczki, a jak nie jezd w skrzynku to jezd okrągłe i czerwone i da się to amciać, ale nie jezd takowe mniamuśne jak miąsko albo rypcia.
Książniczka Ofelja wyjaśniająca
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Buroczki to cosik takowego co jak jezd w skrzynku to ma listeczki, a jak nie jezd w skrzynku to jezd okrągłe i czerwone i da się to amciać, ale nie jezd takowe mniamuśne jak miąsko albo rypcia.
To ja tego nie chcę
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Buroczki to cosik takowego co jak jezd w skrzynku to ma listeczki, a jak nie jezd w skrzynku to jezd okrągłe i czerwone i da się to amciać, ale nie jezd takowe mniamuśne jak miąsko albo rypcia.
To ja tego nie chcę
No pewnie, co to za pokarm dla kota - buraki!
MaryLux pisze:Ciusiu, a moja @ zje Twoją, jeśli Twoja nie wstawi MOICH zdjęć!
jolabuk5 pisze:Maciusiu, ale miałeś dużo zajęć! Ślicznie wyglądasz w zieleni
Silverblue pisze:MaCiek oj rzeczywiście jesteś bardzo zajęty!! Ale masz superowy domek, naprawdę bardzo udany zakup
Ciociu ewkkrem, ja Cię bardzo proszę, nakarm Ciusia żeby nie zjadł nam MumisiaMicia.
Ale naprawdę bardzo fajny ten domekDuża.
mir.ka pisze:
MaCiusiu duża powinna się lepiej postarać , ta skrzynka i domek powinny byc zdecydowanie większe, przecież ona wie, że jesteś duzym kotkiem.
MB&Ofelia pisze:Maciuś. Masz fajmne leżanko wew trawce. U nas są takowe leżanka na bałkonu, ino Duża nie sadzi nam w nich trawki, ino buroczki! A w buroczkach nie da się wygodmnie poleżeć.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Tygrysiątko i 38 gości