Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Moim zdaniem - parametry trochę podwyższone, ale jeszcze nie tak bardzo. Oby się ustabilizowało.![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Moim zdaniem - parametry trochę podwyższone, ale jeszcze nie tak bardzo. Oby się ustabilizowało.![]()
![]()
![]()
![]()
Na początku pobytu u mnie miał podobne, potem na jakiś czas udało się je obniżyć (ale i tak były poza normą), teraz znów podskoczyły. Na razie walczymy.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Moim zdaniem - parametry trochę podwyższone, ale jeszcze nie tak bardzo. Oby się ustabilizowało.![]()
![]()
![]()
![]()
Na początku pobytu u mnie miał podobne, potem na jakiś czas udało się je obniżyć (ale i tak były poza normą), teraz znów podskoczyły. Na razie walczymy.
I tak trzymać. Będzie dobrze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Silverblue pisze:Oczywiście że musi być dobrze!!
Silverblue pisze:Felusiu, jak się czujesz? Zadomowiłeś się już na nowo? Micia.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Moim zdaniem - parametry trochę podwyższone, ale jeszcze nie tak bardzo. Oby się ustabilizowało.![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Rozmawiałam z fundacją o kroplówkach, wkroczymy po wakacjach.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Rozmawiałam z fundacją o kroplówkach, wkroczymy po wakacjach.
Fel, czytałeś? Będą kroplówki, które tak lubisz!![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Rozmawiałam z fundacją o kroplówkach, wkroczymy po wakacjach.
Fel, czytałeś? Będą kroplówki, które tak lubisz!![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiadomo, kiedy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 50 gości