Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:Nolina je śniadanie, potem następny posiłek ok.16-17. A następne 3 co 2 godziny
Ja jestem z kotami cały czas to mogą dostawać jeść na "życzenie" Tofika
Nolina też dostaje na życzenie
Ale długą ma przerwę pomiędzy pierwszym a drugim posiłkiem, u mnie dostają mniej więcej równo w trakcie dnia, tak co 4-5 godzin
mir.ka pisze:Silverblue pisze:A pewnie że niech jedzą. Trzeba korzystać z tych chłodniejszych chwil i kociego apetytu. Niech wcinają na zdrowie:)
Wieczorem Tofik trochę się oszukał, bo zostawił swoją miskę w kuchni na stole i poszedł do pokoju na ławę i czekał, że miska "pójdzie" za nim, a ja złośliwa postawiłam mu ją na koci stolik w kuchni. Zanim się zdecydował tam do niej iść to Elenka już pól porcji mu wyjadła
jolabuk5 pisze:Z kotami tak jest - nie zgadniesz, co będzie "mniam"
Silverblue pisze:A nowy kocyk trzeba ochrzcić
madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:Nolina je śniadanie, potem następny posiłek ok.16-17. A następne 3 co 2 godziny
Ja jestem z kotami cały czas to mogą dostawać jeść na "życzenie" Tofika
Nolina też dostaje na życzenie
Ale długą ma przerwę pomiędzy pierwszym a drugim posiłkiem, u mnie dostają mniej więcej równo w trakcie dnia, tak co 4-5 godzin
To w czasie upałów tak jej się porobiło. Normalnie woła jeść około południa.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:A pewnie że niech jedzą. Trzeba korzystać z tych chłodniejszych chwil i kociego apetytu. Niech wcinają na zdrowie:)
Wieczorem Tofik trochę się oszukał, bo zostawił swoją miskę w kuchni na stole i poszedł do pokoju na ławę i czekał, że miska "pójdzie" za nim, a ja złośliwa postawiłam mu ją na koci stolik w kuchni. Zanim się zdecydował tam do niej iść to Elenka już pól porcji mu wyjadła
Biedny Tofik.Ale dobrze, że Elenka ma apetyt!
![]()
![]()
Silverblue pisze:Niezmiennie mnie zachwycają te koty na obrusach:) Tworzą naprawdę piękne kompozycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 121 gości