tel. 506 04 88 74
zdaje sie, ze chodzi o kociaka.
(jakby ktos rozmawial itd to moze wpisze tu swoje wrazenia czy dodatkowe informacje dla innych)

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kasia D. pisze:To chyba nagroda od losu za powrót Tygryska, od Majki13. Mam go zabrac do siebie w czwartek
agnieszska pisze:Od czterech lat mieszkam z dwoma kocurami, ale okazalo się, że moja pólroczna córeczka ma na nie alergię i musimy oddać jew dobre ręce. Kocury są wykastrowane, czyste, grzeczne i przytulaśne. Mają swoje budki, w których śpią. jeden jest czarny, drugi bialo rudy. Mój tel. 603-282-656, zainteresowanych proszę o kontakt. Pomóżcie nam proszę
![]()
Kasia D. pisze:
To chyba nagroda od losu za powrót Tygryska, od Majki13. Mam go zabrac do siebie w czwartek
Klaudia pisze:Kasia D. pisze:
To chyba nagroda od losu za powrót Tygryska, od Majki13. Mam go zabrac do siebie w czwartek
Jak to??
agnieszska pisze:Od czterech lat mieszkam z dwoma kocurami, ale okazalo się, że moja pólroczna córeczka ma na nie alergię i musimy oddać jew dobre ręce. Kocury są wykastrowane, czyste, grzeczne i przytulaśne. Mają swoje budki, w których śpią. jeden jest czarny, drugi bialo rudy. Mój tel. 603-282-656, zainteresowanych proszę o kontakt. Pomóżcie nam proszę
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości