Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Pierwsze zdjęcie z dziś a poprzednie jak nikt nie karmił dziękuję za pomoc Koleżanka dojdzie do siebie (złamane śródstopie) będzie pozostałą zgraję karmić teraz taki pan Ja swoim wystawiam w 2 ogródkach chrupki wodę i tylko jedna kotka nocuje i Tofik Wczoraj zawiezli mnie transportem medycznym na onkologię rekord tylko 3,5 h Dr mówi że tomograf klatki piersiowej i miednicy wyszedł ok wszystko dobrze tylko że mam duże czerwone krwinki nie wiem co to znaczy Profesor z Warszawy powiedział że Gamma Knife da się zrobić bo te klasyczne naświetlanie nie wchodzi w grę Mam zaburzenia równowagi od kręgosłupa szyjnego bo mam wypukliny między kręgami z dużym naciskiem na rdzeń Np wczoraj czekałam na karetkę nachylilamndie po buty i już leże no i dziś wzięłam z szafki sukienkę domowa i już leże i potworne zawroty Miałam takie ataki jak połamałam oba łokcie w 2013 i potem jeszcze raz już Teraz szarpnelam Lilke 6 kg i cos mi chrupnelo i kilka dni nie mogłam chodzic tam mną miotało coś strasznego
Agnieszka buty wsuwane i najlepiej długa łyżka,wtedy nie musisz się tak bardzo nachylać, ja mam chyba półmetrową. Link do wrzucania zdjęć. https://imgbb.com/upload
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Hej dziewczyny najpierw zacznę od dobrej nowiny Niebieściak jak widać odkarmiony nie ten kot. Dzięki Wam fundacji Bonifacy i pani P z Warszawy dzięki serdeczne koleżanka karmi też tzn teraz pewien pan dalej koty. Byłam dziś na onkologii z fajnymi znanymi mi ratownikami. Wszędzie po znajomości bez kolejki ale i słaba jestem fakt faktem. I dogladalam się że zawiezie mnie do Warszawy na 12 sierpnia do Warszawy do dr który mi robił zabieg Gamma Knife. Może a nuż widelec... Poza tym trochę odpoczęłam psychicznie bo biorę swoje "tablety" benzodiazepiny i się wyspałam i nabrałam ciut siły. Pozdrawiam serdecznie
Aga, oby więcej takich informacji Niebieściak, taki słodki, nieco bezradny staruszek się wydaje. Dbaj o siebie, odpoczywaj i zdrowiej Malutkimi kroczkami do przodu, ku dobremu Jesteś potrzebna i nam i kotom a przede wszystkim mamie.
Dziewczyny witajcie u mnie 4 guzki urosły. Jadę do Warszawy będą wypalać kobaltem trzymajcie kciuki. Poza tym kiepsko z chodzeniem na onkologię jeżdżę z ratownikami. Zmiana chemii się szykuje. Koty ogarnięte jako tako. Koleżanka karmi bezdomniaki i Niebieściaka. Był szkieletem a teraz tłuścioch. Koleżanka zameldowała że by się przydały Felixy jak ktoś może pomóc podam adres. Chrupki mamy. Trzymajcie kciuki
Agnieszka-DUŻO ZDROWIA. Trzymaj się dziewczyno i walcz.
Może jakąś zrzutkę na tego Felixa zrobimy? 30zł ode mnie.