Serdecznie pozdrawiam że swoją malutką gromadką.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
Ząbki w przodu to same jej dawno wypadły, ale groźne kiełki i nadal
, dobrze, ze tym razem nie chciała ich użyć. Krew na tarczycę pod, wyniki będą w poniedziałek , no i z kaszlem też powinien być spokój po zastrzyku.
Gosiagosia pisze:Kciuki za Elenkę![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam że swoją malutką gromadką.![]()
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
, dobrze, ze tym razem nie chciała ich użyć. Krew na tarczycę pod, wyniki będą w poniedziałek , no i z kaszlem też powinien być spokój po zastrzyku.
Co za mina! Kocia obraza majestatu połączona z obmyślaniem zemsty
mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
Raczej nie chodzi o zemstę, bo ona taska nie jest, tylko o to , że jest głodna, a jedzenia nie widać
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
Elenko, a daleko masz do paskudnego doctorro? Ja to mam blisko, 10 minut i jestem. Nie płaczę w karecie bo za bardzo się bojęWiesz, ja nie siusiam w kontenerku, ja od razu z grubej rury! Kupę walę
Dobrze, że Ci ząbcie zostawili. Mi ukradli a i tak gryznąłem dzisiaj dużą
Jaki ładny bandaż dostałaś. Mi ostatnio dali czarny. Duża mówi, że taki sam jak mój charakter
O pazurki się nie bój. Są wredni duzi co kotkom kradną pazurki ale Twoja Duża nie jest wredmna
. Nie pozwoli ukradąć Ci pazurków.
Elenko, zdrówka Ci życzę i pozdrów Rudzię, Tofika, Daisy i swoją Dużą![]()
MaCiuś czterozębny
madrugada pisze:Dobrze, że tym razem była spokojna. Oby jeszcze wyniki były w porządku![]()
![]()
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:No i po wizycieNawet tym razem źle nie było, mało płaczu po drodze i nie było siku w kontenerku. W weta też sprawnie poszło, obyło się bez drastycznych działań. Żadnego usuwania ząbków i pazurków
Raczej nie chodzi o zemstę, bo ona taska nie jest, tylko o to , że jest głodna, a jedzenia nie widać
Elenka wygląda raczej na smutną, ale to minie, jak sobie odpocznie po tych przejściach, prześpi, zje, popatrzy na ogród z balkonu, to humorek wróci!
Silverblue pisze:Śliczny plasterek dostałaś Elenko:) Dobrze że wizyta była w miarę spokojna, może z tych upałów Elenka nie miała tyle energii;) A z tymi ząbkami i pazurkami, no wiecie, nigdy nie wiadomo co taki doktor wymyśli
Silverblue pisze:Dobrze mieć takiego zaufanego weta. Mój hmm sama nie wiem, no ale dwa razy już pomógł w naszych problemach. Zresztą nawet jakbym chciała pójść gdzieś indziej, to jak czytam opinie to wiadomo - ile ludzi tyle opinii...A z racji że nie mam auta to też ciężko jeździć nie wiadomo gdzie z rozwrzeszczanym kotem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 80 gości