Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:alessandra pisze:Atta,może do pierwszego postu jeszcze info o włóczkach dorzuciłabyś,choć nie wiem czy już nie za długi wstęp będzie..?
Ale gdzie? Cały pierwszy post jest o wełniankach [w tle koty aleushy]
Atta pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Dokończę wciągu dnia, bo już moje cialo domaga się odpoczynku.
Nie bójcie się, piszcie, dawajta znaka życiowego,żebym w te upały sama nie została z włóczką, bo będzie gorrrąco!
podoba mi sie nr 4
on jest taki w obu stron? czy widać nitki przy łączeniu kolorów?
Nr 4 to kolory ziemi - jest identyczny ścieg z obu stron. Nie widzę żadnych nitek, typu wiązanie poszczególnych kolorów. To przechodzi płynnie, jakby była melanżowa włóczka
Wiem, co Ci chodzi pogłowie. Trikolorka zapoluje na nim idealnie
mir.ka pisze:Atta pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Dokończę wciągu dnia, bo już moje cialo domaga się odpoczynku.
Nie bójcie się, piszcie, dawajta znaka życiowego,żebym w te upały sama nie została z włóczką, bo będzie gorrrąco!
podoba mi sie nr 4
Nr 4 to kolory ziemi - jest identyczny ścieg z obu stron. Nie widzę żadnych nitek, typu wiązanie poszczególnych kolorów. To przechodzi płynnie, jakby była melanżowa włóczka
A chodzi, chodzi, choć rozmiar niezbyt pasuje, ale za to kolory mi się podobają.
Nie ma wyjścia, biorę
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta,może do pierwszego postu jeszcze info o włóczkach dorzuciłabyś,choć nie wiem czy już nie za długi wstęp będzie..?
Może pod czerwonym wpisem?
Chikita pisze:Ja mogę jedynie zareklamować ! Biznesy z Atta to czysta przyjemność, a Tulinkowe poddupniczki to czysta przyjemność dla kocich łapek i właśnie dupinek, ale dla piesów też się nadają
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta,może do pierwszego postu jeszcze info o włóczkach dorzuciłabyś,choć nie wiem czy już nie za długi wstęp będzie..?
Może pod czerwonym wpisem?
Myśłisz,ze ktoś będzie czytać caaalusi początek, ogarnie wpisy pod towarem, to wyróżnionym i jeszcze odnośnie włóczek?!Wiesz ,że na olx pytają mnie na privach o info w ogłoszeniu,mimo iz mam wszystko wyszczególnione, odzielone by było widoczne na 1 rzut oka?
Wejdz na swój post i go wyróżnij jakimś kolorkiem! To od razu przyciągnie wzrok, a nie będzie wszystko naciapane w jednym dłuuugaśnym.
mir.ka pisze:Atta pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Dokończę wciągu dnia, bo już moje cialo domaga się odpoczynku.
podoba mi sie nr 4
A chodzi, chodzi, choć rozmiar niezbyt pasuje, ale za to kolory mi się podobają.
Nie ma wyjścia, biorę
Atta pisze:Chikita pisze:Ja mogę jedynie zareklamować ! Biznesy z Atta to czysta przyjemność, a Tulinkowe poddupniczki to czysta przyjemność dla kocich łapek i właśnie dupinek, ale dla piesów też się nadają
Chcesz jeszcze jeden do kolekcji?
Chikita pisze:Atta pisze:Chikita pisze:Ja mogę jedynie zareklamować ! Biznesy z Atta to czysta przyjemność, a Tulinkowe poddupniczki to czysta przyjemność dla kocich łapek i właśnie dupinek, ale dla piesów też się nadają
Chcesz jeszcze jeden do kolekcji?
Nie. Nie mogę. Nie mam miejsca
Ale ten zielony jest pięknyZielonego nie mam. Mam pół zielony, pół biały od Tulinka. Leży na słońcu i nawet nie wyblakł. To jakieś magiczne poddupniczki są.
Ale przepraszam. Towar budowlany to dobrej jakości i gdzie go można kupić ?
Chikita pisze:No widziałam, że towar pierwsza klasa. Chciałabym wziąć, ale dalej nie wiem gdzie zapłacić albo niedowidzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości