Szymkowa pisze:Dziękuję ametyst55 za Twoje wsparcie.
Zamówiłam Rafi kaczka 48 puszek za 215,52 zł
ametyst55 - 50 zł
Szymkowa - 165,52 zł
Dostawa w piątek.
Ogromne ukłony dla Szymkowa

za cały wkład.Zbiórki na puszki bez których bysmy zginęli.Wielkie podziekowanie dla LimLim

za worek Josery Culinesse-10kg plus 2 kg gratis.
Suchej karmy koty otrzymują teraz znacznie mniej.Bo niestety jest ogromny kłopot z jej zakupem.
Kupiłam cats best 40 litrów w Zooplusie oraz 12 puszek Cosma 400gram i opakowanie saszetek Miamora.To głównie dla kotów w domu kociaków i jak idę do najstarszy seniorow -lubią smakołyki.W sumie z rabatem-230 zł-wieć na razie więcej z tej częsci wypłaty nie dam rady kupić bo zakupiłam też 6 puszek po 800 gram Grau na olx za 70 zł i 12 puszek Granatapet za 70 zł.
Jestem spłukana.Musiałam oddać 1400 zł długów a to dopiero początek-choć jest jedna dobra nowina-spłaciliśmy kredyt 10 letni.Odeszła nam miesieczna rata-prawie 1700 zł.
Pozostały długi-całkiem sporo-mam nadzieję ze się uporam z tym do konca roku.I jedna rata obecnie-230 zł miesiecznie przez 10 miesiacy.Niestety- padła nam pralka i Mąż tupnął nową.Powiedział że dosć już tych gratów po 500 zł co chodza przez rok.Pojechał i kupił na raty pralkę Boscha.Mamy na nia gwarancję na 5 lat oraz gwarancję ze silnik nie padnie przez 10 lat.A w przypadku naszych kocich prań to ogromnie ważne.
Pralka jest cichutka.Nawet musze sprawdzać czy sie włacza bo nie wiem kiedy.I na pewno duzo lepiej wszystko pierze.Za to fajnie rozwiazała nam sie sprawa z bojlerem.9 lipca mam urodziny no i alicat

-zaproponowała mi pomoc w zakupie bojlera bo jak wiecie zdechł nam całkiem i ponad miesiac zero uzytkowania kabiny.Z oszczedności i nie tylko wybrałam używany zaledwie rok włoski bojler na olx.Maż pojechał odebrał i zamontowali z Damianem.Łaczny koszt 200 zł.
Powoli sprawy ida do przodu ale koszty utrzymania stada nas mordują.Nadal goraco prosimy Was o pomoc w trwaniu tego wszystkiego.Goraco dziekuję naszym Darczyńcom

i Opiekunom

za comiesieczne wpłaty i dodatkowe wpłaty za puszki.
Zapraszam do pomocy maluszkom i ich dzikiej mamie.Moze Ktoś coś kupi

dla duzej Pszczółki i małych Pszczółek.Jedzą sporo.Kuwetkują.Rosną.Niebawem pomyślimy o sterylizacji kotki.Wczoraj zamówiłam u Wetki środek na odpchlenie maluszków.Zanim już zaczną biegać po domu.Koszt buteleczki 100 ml to 58 zł.Srodek podobny do Fiprexu ale inna nazwa.Kropelek podać im nie mozemy bo za mocne.Musze to odebrać i zapłacic.
Pozdrawiam Kochani.