InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocys.88

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2024 7:50 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

MaryLux pisze:
madrugada pisze:
MaryLux pisze:
jolabuk5 pisze:
Silverblue pisze:Sabciu, masz rację, uspokoilaś mnie:) Co za szczęście że Duzi są duzi! :lol: Micia

Tak, czasem rozmiar się przydaje :D
Sabcia

:ryk: :ryk: :ryk:

Rozmiar ma znaczenie :wink:

Za często

Powiedziałabym, że zawsze.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Pt cze 28, 2024 7:51 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

madrugada pisze:
MaryLux pisze:
madrugada pisze:
MaryLux pisze:
jolabuk5 pisze:Tak, czasem rozmiar się przydaje :D
Sabcia

:ryk: :ryk: :ryk:

Rozmiar ma znaczenie :wink:

Za często

Powiedziałabym, że zawsze.

No fakt. Szkoda tylko, że w wypadku ubrań rozmiarówka rozmiarówce nierówna

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 28, 2024 7:55 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

I nawet w tym samym sklepie zmienia się z roku na rok.

madrugada

Post » Pt cze 28, 2024 8:06 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

madrugada pisze:I nawet w tym samym sklepie zmienia się z roku na rok.

A nawet u tego samego producenta.
Dobrze, że od lat mam swój ulubiony sklep z ciuchami, właścicielka przywozi dla mnie ciuchy sprawdzone centymetrem, nie oznaczeniami literowymi

MaryLux

Post » Pt cze 28, 2024 9:06 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

Tak, z tą rozmiarówką to oszaleć można czasami. U mnie to cud jak uda mi się coś zamówić i jest dobre. Najlepiej iść i przymierzyć, ale przez internet można sobie spokojnie milion razy pooglądać, porównać. Chociaż nie wiem czy to w pewnym sensie nie uzależnia i w efekcie wydaje się i tak więcej pieniędzy.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Pt cze 28, 2024 19:23 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

Dlatego ja wolę tradycyjne sklepy stacjonarne.

MaryLux

Post » Pt cze 28, 2024 20:53 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

A ja nie lubię sklepów stacjonarnych. Nie lubię sklepowych przymierzalni, rozbierania się w nich. Wolę zamówić przez internet do domu, zmierzyć na spokojnie i zdecydować czy zostawiam, czy odsyłam. Zwłaszcza, że jest opcja z odroczoną płatnością, można zamówić, zmierzyć i odesłać nie angażując własnych pieniędzy.

madrugada

Post » Pt cze 28, 2024 20:59 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

madrugada pisze:A ja nie lubię sklepów stacjonarnych. Nie lubię sklepowych przymierzalni, rozbierania się w nich. Wolę zamówić przez internet do domu, zmierzyć na spokojnie i zdecydować czy zostawiam, czy odsyłam. Zwłaszcza, że jest opcja z odroczoną płatnością, można zamówić, zmierzyć i odesłać nie angażując własnych pieniędzy.

Ja kupuję najczęściej w jednym jedynym sklepie odzieżowym (wyjątek - spodnie, te gdzie indziej), od lat znajomym, dlatego rozbieranie się w przymierzalni nie jest problemem

MaryLux

Post » Pt cze 28, 2024 21:13 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

MaryLux pisze:
madrugada pisze:A ja nie lubię sklepów stacjonarnych. Nie lubię sklepowych przymierzalni, rozbierania się w nich. Wolę zamówić przez internet do domu, zmierzyć na spokojnie i zdecydować czy zostawiam, czy odsyłam. Zwłaszcza, że jest opcja z odroczoną płatnością, można zamówić, zmierzyć i odesłać nie angażując własnych pieniędzy.

Ja kupuję najczęściej w jednym jedynym sklepie odzieżowym (wyjątek - spodnie, te gdzie indziej), od lat znajomym, dlatego rozbieranie się w przymierzalni nie jest problemem

Każdy ma coś swojego ulubionego :)

madrugada

Post » Pt cze 28, 2024 23:42 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

A ja lubię i tak i tak. Jak coś w oko wpadnie w sklepie to w sklepie. A na te internetowe to już chyba nie będę zaglądać, bo tam zawsze mi coś wpadnie w oko... :strach:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob cze 29, 2024 7:25 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

madrugada pisze:
MaryLux pisze:

Każdy ma coś swojego ulubionego :)

To prawda. Już teraz z odrobiną strachu myślę o tym, co będzie, kiedy pani Janka przejdzie na emeryturę i zamknie sklep.

MaryLux

Post » Sob cze 29, 2024 7:33 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

Igłą nitka, rączek para,
Uszyjemy suknię zaraz :mrgreen:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob cze 29, 2024 7:38 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

ewkkrem pisze:Igłą nitka, rączek para,

Kto uszyje i dla kogo?

MaryLux

Post » Sob cze 29, 2024 7:47 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

MaryLux pisze:

Kto uszyje i dla kogo?

Kto chce to niechaj szyje,
Kto chce niech będzie nagi,
Swoboda niechaj żyje,
Może ... PRECZ Z CIUCHAMI !!!?

W taki upał, to chyba fajne hasło :twisted:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob cze 29, 2024 7:51 Re: InkaPigulinka [*] 62 DT im. Pigułki, Psota i Inki pomocy

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:

Kto uszyje i dla kogo?

Kto chce to niechaj szyje,
Kto chce niech będzie nagi,
Swoboda niechaj żyje,
Może ... PRECZ Z CIUCHAMI !!!?

W taki upał, to chyba fajne hasło :twisted:

A przede wszystkim precz z upałem

MaryLux