Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Felek grzałeś się dziś na parapecie? Ja na zmianę się grzałam i schladzałam na szafce. Micia.
Silverblue pisze:Ja też mam na oknie gorąc i chyba jutro wyciągnę Felka na lody. Fel co Ty na to? Przylecę kotolotem. Micia
MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Lody są mniamuśne bo smakują śmiotanką, ino są zimne okropecznie. Kiedyś polizałam se lody Dużej, nie rozumię dlaczemu nie mogła ich ocieplić przed amcianiem.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Dla kota śmietanka zdrowsza, albo serek. Moje lubią serki, muszę się dzielić.
Silverblue pisze:Felek to lepiej może pójdziemy na śmietankę, bo te lody faktycznie zimne i jeszcze znowu zaczniesz kichać. Śmietanka bezpieczniejsza. Micia
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Lody są mniamuśne bo smakują śmiotanką, ino są zimne okropecznie. Kiedyś polizałam se lody Dużej, nie rozumię dlaczemu nie mogła ich ocieplić przed amcianiem.
Książniczka Ofelja
Moja @ tego nie jada
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisławie. Lody są mniamuśne bo smakują śmiotanką, ino są zimne okropecznie. Kiedyś polizałam se lody Dużej, nie rozumię dlaczemu nie mogła ich ocieplić przed amcianiem.
Książniczka Ofelja
Moja @ tego nie jada
nie lubi lodów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości