Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ciorna, Ciorna! Mam tego telefona dla Ciebie! Nie wszystkie koty zmieściły się w szybkim wybieraniu, ale resztę masz w kontaktach. Tylko schowaj go szybko do tej szuflady coby Duża nie znalazła!! Micia.
Silverblue pisze:Ciorna, Ciorna! Mam tego telefona dla Ciebie! Nie wszystkie koty zmieściły się w szybkim wybieraniu, ale resztę masz w kontaktach. Tylko schowaj go szybko do tej szuflady coby Duża nie znalazła!! Micia.
MB&Ofelia pisze:Micia! Jakowy fajmny telefonu! Zaras se go schowię do szuflatki! Ino skącię robotę bo ja mam teras pełmne łapcie roboty bo cieba zastąpić Ofelku bo jezd chorutka. No więc zastąpuję i pomogałam Duziej ubrać nową pościelku. A Ofelku gania i miauka, że jezd juź zdrowna. No to ja nie rozumię, Duzia mówi że Ofelku chorutka, Ofelku miauka, że nie chorutka... To jezd nie do pojmnięcia dla mię kotku.
Mała Ciorna Carmen
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Micia! Jakowy fajmny telefonu! Zaras se go schowię do szuflatki! Ino skącię robotę bo ja mam teras pełmne łapcie roboty bo cieba zastąpić Ofelku bo jezd chorutka. No więc zastąpuję i pomogałam Duziej ubrać nową pościelku. A Ofelku gania i miauka, że jezd juź zdrowna. No to ja nie rozumię, Duzia mówi że Ofelku chorutka, Ofelku miauka, że nie chorutka... To jezd nie do pojmnięcia dla mię kotku.
Mała Ciorna Carmen
Carmensita, no widzisz, trudno jest zrozumieć i Duże, i kotki…
Ofelku, nie bądź „chorutka”! Miau!
Podpisano: Trikotum spod siódemki
MB&Ofelia pisze:Micia! Jakowy fajmny telefonu! Zaras se go schowię do szuflatki! Ino skącię robotę bo ja mam teras pełmne łapcie roboty bo cieba zastąpić Ofelku bo jezd chorutka. No więc zastąpuję i pomogałam Duziej ubrać nową pościelku. A Ofelku gania i miauka, że jezd juź zdrowna. No to ja nie rozumię, Duzia mówi że Ofelku chorutka, Ofelku miauka, że nie chorutka... To jezd nie do pojmnięcia dla mię kotku.
Mała Ciorna Carmen
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Ciorna, Ciorna! Mam tego telefona dla Ciebie! Nie wszystkie koty zmieściły się w szybkim wybieraniu, ale resztę masz w kontaktach. Tylko schowaj go szybko do tej szuflady coby Duża nie znalazła!! Micia.
Ojej, super ten telefon! I kontakty!![]()
![]()
![]()
![]()
Miciu, wspaniale go przygotowałaś![]()
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Bo Micia jest w ogóle cudowna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości