Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Niestety są gatunki z którymi nie można żyć w symbiozie. Dlatego dalej obstaję przy mojej sympatii do rybików cukrowych![]()
madrugada pisze:Silverblue pisze:Niestety są gatunki z którymi nie można żyć w symbiozie. Dlatego dalej obstaję przy mojej sympatii do rybików cukrowych![]()
Nie podzielam Twojej do nich sympatii, ale zdecydowanie wolę je niż karaluchy, z którymi boryka się moja mama.
MB&Ofelia pisze:Ekhm, tak nieśmiało zauważę, że stuknęła seteczka! Gdzie nowy wątek?
MB&Ofelia pisze:Ciekawe czy nadal będziecie tak lubić mole jak wam wpierdz..lą zimową kurtkęI koci kocyk. I parę innych rzeczy.
MB&Ofelia pisze:Ekhm, tak nieśmiało zauważę, że stuknęła seteczka! Gdzie nowy wątek?
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Ciekawe czy nadal będziecie tak lubić mole jak wam wpierdz..lą zimową kurtkęI koci kocyk. I parę innych rzeczy.
Nie mówię, że je lubięAle moje mole są jak te „u Chmuelewskiej” - zjadają to, co niepotrzebne
Te odzieżowe
Spożywcze - o fuj.MB&Ofelia pisze:Ekhm, tak nieśmiało zauważę, że stuknęła seteczka! Gdzie nowy wątek?
No już, już! Momencik! Tralala, kici kici, lecę wierszować od jedynki!
MaryLux pisze:Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Ciekawe czy nadal będziecie tak lubić mole jak wam wpierdz..lą zimową kurtkęI koci kocyk. I parę innych rzeczy.
Nie mówię, że je lubięAle moje mole są jak te „u Chmuelewskiej” - zjadają to, co niepotrzebne
Te odzieżowe
Spożywcze - o fuj.MB&Ofelia pisze:Ekhm, tak nieśmiało zauważę, że stuknęła seteczka! Gdzie nowy wątek?
No już, już! Momencik! Tralala, kici kici, lecę wierszować od jedynki!
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Carmen201 i 37 gości