jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!
Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
Rudzia jak Rudzia, ale Elenka to już zupełnie nie wyglada na swoje 13 lat.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!
Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Sikory mają na ogół dwa lęgi w roku, skoro jeden lęg wyleciał, to pewnie przystąpiły do kolejnego.
A Rudzinka stanowczo nie wygląda na wiek nastoletni
Wiem , że sikorki mają dwa lęgi w roku i już było tak u nas, ale tym razem to nie są te same, bo tamte młode tyle co wyleciały z budki, a z tego co czytałam to rodzice jeszcze opiekują się młodymi przez 3 tygodnie po opuszczeniu gniazda.
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Sikory mają na ogół dwa lęgi w roku, skoro jeden lęg wyleciał, to pewnie przystąpiły do kolejnego.
Wiem , że sikorki mają dwa lęgi w roku i już było tak u nas, ale tym razem to nie są te same, bo tamte młode tyle co wyleciały z budki, a z tego co czytałam to rodzice jeszcze opiekują się młodymi przez 3 tygodnie po opuszczeniu gniazda.
Aaaa, czyli inna para sikorek zajęła budkę! No cóż, jak gospodarze nie pilnowali...
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
To prawda!!! Wygląda jak kociak
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Sikory mają na ogół dwa lęgi w roku, skoro jeden lęg wyleciał, to pewnie przystąpiły do kolejnego.
Aaaa, czyli inna para sikorek zajęła budkę! No cóż, jak gospodarze nie pilnowali...
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Sikory mają na ogół dwa lęgi w roku, skoro jeden lęg wyleciał, to pewnie przystąpiły do kolejnego.
A to nie była inna budka? Tak zrozumiałam.
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Rudzia wygląda na najwyżej kilka lat!Silverblue pisze:To prawda, Rudzia bardzo dobrze wygląda, zupełnie nie widać po niej wieku.
Zgadzam się z Jolą. Elenka wygląda bardzo kocięctwo
Katia K. pisze:Mają dobre geny
jolabuk5 pisze:Dzielna Elenka!Dlatego teraz nie lubi opuszczeć domu, ogród obserwuje z okna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości