Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Mam nadzieję, Ciociu Nul. Bo moja Duża jak śpi to często ma rozdziawioną gębę i to raczej nie jest piękny widok.Na szczęście nie jestem człowiekiem
Micia
madrugada pisze:Każdy śpiący kot to piękny widok.
Nul pisze:Nie będę podpowiadać Felkowi, że można jeść przez sen…
Nul pisze:Silverblue pisze:Mam nadzieję, Ciociu Nul. Bo moja Duża jak śpi to często ma rozdziawioną gębę i to raczej nie jest piękny widok.Na szczęście nie jestem człowiekiem
Micia
![]()
A najśmieszniej wyglądają niektórzy Duzi w pociągach itp… śpiący na przykład „na popielniczkę”
MaryLux pisze:Nul pisze:Silverblue pisze:Mam nadzieję, Ciociu Nul. Bo moja Duża jak śpi to często ma rozdziawioną gębę i to raczej nie jest piękny widok.Na szczęście nie jestem człowiekiem
Micia
![]()
A najśmieszniej wyglądają niektórzy Duzi w pociągach itp… śpiący na przykład „na popielniczkę”
To znaczy jak?
Fel zainteresowany
Anna2016 pisze:Śpiące kotki są piękne. Piękne są też kiedy tak pracowicie czyszczą futerko![]()
![]()
![]()
Ps. Dziś na obiad były młode ziemniaki gotowane na parze + koperek + jajko sadzone. Pyszne
Anna2016 pisze:Śpiące kotki są piękne. Piękne są też kiedy tak pracowicie czyszczą futerko![]()
![]()
![]()
Ps. Dziś na obiad były młode ziemniaki gotowane na parze + koperek + jajko sadzone. Pyszne
Silverblue pisze:Anna2016 pisze:Śpiące kotki są piękne. Piękne są też kiedy tak pracowicie czyszczą futerko![]()
![]()
![]()
O tak, kiedy czyszczą futerko i wtedy są takie zaabsorbowane. Absolutnie nie należy im przeszkadzać.Kiedy czasami próbuję Micię głasnąć, robi takie zniecierpliwione mrrryt jakby chciała powiedzieć " nie przeszkadzaj, jestem bardzo zajęta" Więc nie przeszkadzam
Silverblue pisze:Ja też biegam przez sen i ruszam nosem i wąsami. Micia.
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Ja też biegam przez sen i ruszam nosem i wąsami. Micia.
Na pewno wyglądasz pięknie!![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Hana, MB&Ofelia i 12 gości