Anna Suffczyńska pisze:Nie macie pojęcia co to za widok..![]()
Dwa kicie leżące w objęciach i myjące sobie nawzajem pyszczki..
![]()
![]()
I tu masz rację
ale cieszę się, że Wam się układa
Moderator: Estraven
Anna Suffczyńska pisze:Nie macie pojęcia co to za widok..![]()
![]()
![]()
Klaudia pisze:ale cieszę się, że Wam się układa

... Szkoda że nie mogę na nie spojrzeć ...
Anna Suffczyńska pisze:Dzisiaj udało mi się zaobserwować kolejny etap przyjaźni między Pyśką a Nikusiem..![]()
O tym, że Nikuś stara się ze wszystkich sił być jak najbliżej Pyśki, pisałam już dawno.. Od wczoraj obserwuję piękne kocie zapasy, leżenie w objęciach.. A dzisiaj do Pysiowo-Nikusiowych przytulanek oba kicie dołączyły wzajemne mycie..![]()
Nie macie pojęcia co to za widok..![]()
![]()
![]()
Maggda pisze:Aniu, wymiziaj ode mnie Nikusia. Wciąż nie mogę zapomnieć tych jego oczek
... Szkoda że nie mogę na nie spojrzeć ...
Ale już niedługo chyba będę jeździła na szkolenie do Wawy, hmmm...
Nika Łódź pisze:Anna Suffczyńska pisze:Dzisiaj udało mi się zaobserwować kolejny etap przyjaźni między Pyśką a Nikusiem..![]()
O tym, że Nikuś stara się ze wszystkich sił być jak najbliżej Pyśki, pisałam już dawno.. Od wczoraj obserwuję piękne kocie zapasy, leżenie w objęciach.. A dzisiaj do Pysiowo-Nikusiowych przytulanek oba kicie dołączyły wzajemne mycie..![]()
Nie macie pojęcia co to za widok..![]()
![]()
![]()
pieknieUwielbiam ten widok, a dany mi byl dopiero jak dokoptowala do stada Majka. Pyrka nikogo nie lubi, nawet nas
![]()
Ciesze sie, ze maly ma sie coraz lepiejCiesze sie, ze ma kolezanke i stado go przyjelo na specjalnych warunkach
Czasem trzeba takiego ogniwa wiąźącego wszystkie koty i moze moj imiennik bedzie nim wlasnie ?

Anna Suffczyńska pisze: Jak czekaliśmy na swoją kolej, to po raz pierwszy Nikuś zareagował dosyć gwałtownie na dotyk przy prawej łapce.. no i wyszło wreszcie dokładne miejsce ucisku na rdzeń kręgowy.. Nie wiem kto bardziej się ucieszył, ja czy wet..![]()
Zważyłam Nikusia.. Jak do mnie przyjechał waga pokazywała 1,85 kg.. Po miesiącu pobytu u mnie waży 2,60 kg..![]()
![]()
Nikuś całą wizytę wraz z oczekiwaniem, zniósł zdumiewająco spokojnie..W poczekalni siedział grzecznie na moich kolanach, obojętnie patrzył na wielkie psiska
, chciał zaprzyjaźniać się z kotami..
I nie ukrywam, że budził powszechną sympatię i zachwyt nad kolorem oczu..
![]()
Nika Łódź pisze: .. to dobrze, ze ma ucisk czy dobrze, ze zlokalizowany? Czy w zwiazku z tym cos bedzie wiecej wiadomo? Czy to jakos bedzie leczone inaczej?
Nika Łódź pisze:Anna Suffczyńska pisze:Zważyłam Nikusia.. Jak do mnie przyjechał waga pokazywała 1,85 kg.. Po miesiącu pobytu u mnie waży 2,60 kg..![]()
![]()
khm...... moze juz wystarczy, bo nam sie Nikus zrobi pulpetem![]()
Nika Łódź pisze:Nikuś całą wizytę wraz z oczekiwaniem, zniósł zdumiewająco spokojnie..W poczekalni siedział grzecznie na moich kolanach, obojętnie patrzył na wielkie psiska
, chciał zaprzyjaźniać się z kotami..
I nie ukrywam, że budził powszechną sympatię i zachwyt nad kolorem oczu..
![]()
no ja sie nie dziwie, bo te oczyska ma powalajace![]()
Widac, ze kocisko ma przyjazne zamiary wobec calego swiata
![]()
P.S. kiedy zmieniasz podpis?
Anna Suffczyńska pisze:
Za jakieś dodatkowe 40 dkg Nikusia..
Nika Łódź pisze:Anna Suffczyńska pisze:
Za jakieś dodatkowe 40 dkg Nikusia..
ale masz wymagania![]()
![]()
Tylko 3-kilogramowe koty zasluguja na miejsce w podpisie ?
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości