Rekin stwierdził dzisiaj, że siedzenie w klatce jest nudne. I wychodzi przez szpary Musiałam zestawić klatkę na podłogę, bo już jeden skok z łóżka ma zaliczony Na szczęście nic się nie stało.
Strasznie żałuję, ze rodzice zabrali Kafcię na wakacje ze sobą. Przydałaby się teraz pomocnica do mycia kociaków. ja niestety ich nie wyliżę, chociaż jak mnie doprowadzą do ostateczności, to kto wie
Ej!
Dla przypomnienia. Tutaj jeszcze jedna dama i kawaler szukaja swojego czlowieka.
Dama jak widac wyrosnie na supermodelke. Juz ma zadatki, ta poza, ten wyraz pyszczka, kokieteryjne spojrzenie.
Nic tylko na pierwsze strony gazet.
Rekinowi tez nic nie brakuje. Ani drapieznego imienia ani uroku prawdziwego eleganckiego (w skarpetkach i bialych rekawiczkach)gentlemana pod krawatem. I ten gustowny garnitur w prazek.
Zakochiwac sie, razraz!
Poszukiwany tez nadal domek tymczasowy od 11 sierpnia dla calej trojeczki. Troskliwa mamusia dla 3 slodkich bajtli.
Prosba tak do Lodzi jak i Warszawy.
Pomoze ktos?..
Maluszki szukają sponsorów, może dzięki temu znajdą domek tymczasowy chociaż na dwa tygodnie. Potem ewentualnie wezmę je znów do siebie. Czy ktoś mógłby pomóc? Proszę...