Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:pibon bardzo mi przykro. ja też nie wyzwolę się ze śmierci Kitki pod kołami samochodu. No cóż dzięki niej zmądrzałam i koty siedzą w wolierze. Tak patrząc to jej śmierć nie poszła na marne ale ..... szkoda kociego życia. Kocham ją i myślę o niej codziennie.
Katarzynka01 pisze:Jolu, wszelkiej pomyślności na kolejne lata![]()
![]()
Zagapiłam się jakoś, ale staram się nadrobić
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Jolu, wszelkiej pomyślności na kolejne lata![]()
![]()
Dziękuję, KasiuNic nie szkodzi, że nie w sam dzień urodzin, dobre życzenia zawsze są mile widziane
No i w ten sposób urodziny się przedłuzają, dajac pretekst do słodkiego leniuchowania
![]()
Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Jolu, wszelkiej pomyślności na kolejne lata![]()
![]()
Dziękuję, KasiuNic nie szkodzi, że nie w sam dzień urodzin, dobre życzenia zawsze są mile widziane
No i w ten sposób urodziny się przedłuzają, dajac pretekst do słodkiego leniuchowania
![]()
To ja się obiecuję zawsze spóźniać celem przedłużenia dolce far niente
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:A jak dziś Sabcia i Usia się czują?
Usia jakby lepiej, wylizala pastę miamorka, no to oczywiście Sabcia jakby gorzej, mało jadła. Teraz chciała trochę mięska, ale za dużo go nie zjadła... Martwię się o obie.
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:A jak dziś Sabcia i Usia się czują?
Usia jakby lepiej, wylizala pastę miamorka, no to oczywiście Sabcia jakby gorzej, mało jadła. Teraz chciała trochę mięska, ale za dużo go nie zjadła... Martwię się o obie.
Sabciu i Usiu, mogłybyście się umówić że chociaż przez jeden dzień obie ładnie jecie i chociaż przez jeden dzień Wasza Duża może być w miarę spokojna?
lucas 2014 pisze::oops:
Spoznione... ale![]()
![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego Jolu![]()
Lucas 2014
Silverblue pisze:Kurcze no to już nie wiem, myślałam jeszcze że coś może z routerem ale wtedy internetu też by nie było. Bo ja mam w sumie ten sam problem, też nie mam sygnału w stacjonarnym tyle że ja z niego nie korzystam. Ale też się zastanawiam czemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 81 gości