Spóźnione życzenia urodzinkowe dla Chiko!

Doczytuję miau - tylko 2 dni mnie nie było, a czytam i czytam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziękuję, jest lepiej, tylko z jedzeniem muszę uważać. Ale to dobrze, może schudnę...![]()
A ja mam nową miejscówkę! Zobaczcie:
Duża już miała wyrzucić to puste pudełko, ale na szczęście nie wyrzuciła (Tak sobie myslałam, że może się przydać - Duża) Zobaczyłam tę dziurkę przypadkiem i od razu się tam wcisnęłam. Super miejscówka, z dobrym widokiem na to, co się dzieje w mieszkaniu, a jednoczesnie bezpieczna od Duzej i jej prób podania mi czegoś![]()
Sabcia
Silverblue pisze:Sabciu, cudowne miejsce sobie znalazłaś:) Dobrze że Duża go nie wyrzuciła, czasem i Duzi coś mądrego wymyśląMicia.
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Dziękuję, jest lepiej, tylko z jedzeniem muszę uważać. Ale to dobrze, może schudnę...![]()
A ja mam nową miejscówkę! Zobaczcie:
Duża już miała wyrzucić to puste pudełko, ale na szczęście nie wyrzuciła (Tak sobie myslałam, że może się przydać - Duża) Zobaczyłam tę dziurkę przypadkiem i od razu się tam wcisnęłam. Super miejscówka, z dobrym widokiem na to, co się dzieje w mieszkaniu, a jednoczesnie bezpieczna od Duzej i jej prób podania mi czegoś![]()
Sabcia
![]()
![]()
MaryLux pisze:Też lubię kartony
Anna2016 pisze::201461![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, pibon i 77 gości