Wojtek pisze:ewkkrem pisze:(...)
Czitka, może weź przykład z Mamisi
Ma się w piasku wytarzać?
E ... eee niekoniecznie

Moderator: Estraven
Wojtek pisze:ewkkrem pisze:(...)

ewkkrem pisze:Wojtek pisze:ewkkrem pisze:(...)
E ... eee niekoniecznie, ma docenić piękno otoczenia, słońce, ogród, pytona, pachnącą już wiosnę i spojrzeć optymistyczniej w przyszłość. Mami już to czuje
.
czitka pisze:Jutro we Wrocławiu ma być 18 stopni, chyba zakwitną dwie splecione dzikie śliwki przy furce, są piękne.
Jedna kwitnie na biało, to mirabelka, druga na różowo i potem są takie ciemne bordowe śliweczki. Czekam co roku na ten moment, dzisiaj już był jeden kwiatek rozwinięty.
Pyton też się już zazielenił, u sąsiadów forsycje szaleją od tygodnia. Tak, wiosna!
A niech tam, może rzeczywiście trzeba się wytarzać w piachu pod murkiem...![]()
Nulka jest najbardziej gadatliwym z kotów, które poznałam, jej się pysio nie zamyka, codziennie kilka słów więcej, a jakie tony! Na każdą okazję ma całe zestawy podrzędnie i nadrzędnie złożonych zdań lub krótkich komunikatów w trybie rozkazującym. Bardzo roszczeniowy egzemplarz mi się trafił i niestety ona się rozwija
.
Poza bolioliboli jest muuuu....buuuu...mołu, łoł, łołu , dzisiaj nowe oj,oj i ou.
Wasze też tyle gadają? Toż to zwariować można!
czitka pisze:Wasze też tyle gadają? Toż to zwariować można!
.MB&Ofelia pisze:Nie jestem pewna co to za drzewka, ale chyba rajskie jabłonki.
A Silvera trzeba by ciachnąć. Jeżeli nawet ma "właścicieli" to tacy z nich właściciele jak z koziej d.py trąba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 7 gości