Silverblue pisze:Jolu, a jak się ma Usia? Czy dalej popłakuje czy to były tylko takie chwilowe kocie żale?
Usia tak sobie popłakuje, jak coś chce, tylko ja nie zawsze rozumiem "po kociemu", co to ma być.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Jolu, a jak się ma Usia? Czy dalej popłakuje czy to były tylko takie chwilowe kocie żale?
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Jolu, a jak się ma Usia? Czy dalej popłakuje czy to były tylko takie chwilowe kocie żale?
Usia tak sobie popłakuje, jak coś chce, tylko ja nie zawsze rozumiem "po kociemu", co to ma być.
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Jolu, a jak się ma Usia? Czy dalej popłakuje czy to były tylko takie chwilowe kocie żale?
Ja dzisiaj doskonale rozumiałam chlipiącego Felka. W sytuacji leżenia na plecach, z gołym brzusiem mazianym jakąś galaretą…
jolabuk5 pisze:A ja dziś rozliczyłam PiT! Uff, jak się cieszę, bo się stresowałam. Zawsze używałam banku do profilu zaufanego, ale w ub. roku pisali, że trzeba coś tam aktualizować i w rezultaciie tej aktualizacji mam teraz zwykły profil zaufany. Nie byłam pewna, jak mi pójdzie logowanie za jego pośrednictwem. No, nie było bez problemów, ale się udało.
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:A ja dziś rozliczyłam PiT! Uff, jak się cieszę, bo się stresowałam. Zawsze używałam banku do profilu zaufanego, ale w ub. roku pisali, że trzeba coś tam aktualizować i w rezultaciie tej aktualizacji mam teraz zwykły profil zaufany. Nie byłam pewna, jak mi pójdzie logowanie za jego pośrednictwem. No, nie było bez problemów, ale się udało.
Zawsze loguję się za pomocą profilu zaufanego i dłużej trwało zalogowanie się do US niż rozliczenie mojej osoby z podatku. Szkoda tylko, że ja to zrobiłam już 3 tygodnie temu i, w związku z tym, zdążyłam dostać zwrot podatku i ... go wydać
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:A ja dziś rozliczyłam PiT! Uff, jak się cieszę, bo się stresowałam. Zawsze używałam banku do profilu zaufanego, ale w ub. roku pisali, że trzeba coś tam aktualizować i w rezultaciie tej aktualizacji mam teraz zwykły profil zaufany. Nie byłam pewna, jak mi pójdzie logowanie za jego pośrednictwem. No, nie było bez problemów, ale się udało.
Zawsze loguję się za pomocą profilu zaufanego i dłużej trwało zalogowanie się do US niż rozliczenie mojej osoby z podatku. Szkoda tylko, że ja to zrobiłam już 3 tygodnie temu i, w związku z tym, zdążyłam dostać zwrot podatku i ... go wydać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Lifter, muza_51, Paula05, Wojtek i 51 gości