Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Wpisalam to w wątku Mici, ale tu tez powtórzę, bo warto zobaczyć![]()
Koci Kącik muzyczny![]()
Powinno się połączyć np. te filmiki:
Spróbujcie włączyć je jednocześnie (zaczynając od muzyki), fajny efekt
Kurczaczki, rzeczywiście, efekt niesamowity!
Anna2016 pisze:Faktycznie, nie zauważyłam, dopiero teraz, żeby włączyć obydwa nagranie jednocześnie![]()
![]()
My też się cieszymy z odwiedzin Lukaska i Cioci Małgosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meteorolog1 pisze:jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
![]()
Super kotka
Lucas2014
Lucasku, lubie, jak do nas zaglądasz!![]()
![]()
Ja też.
Silverblue pisze:MalgWroclaw pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
Ale nie zrzuciłaś, Łaciu? Moja Florka [*] posmarowaną łapką pastą tak machnęła, że pasta znalazła się na suficie.
Ja miałam tak z pastą odklaczajacą której Micia nie lubi i pasta z łapki natychmiast znalazła się na moich spodniach.Do sufitu na szczęście nie dotarła
MaryLux pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pibon pisze:Gdzie nie pojde w domu w domu - wszedzie naszczane:-(
Katarzynka01 pisze:Na tzw. "maślaną łapkę" Dracul dał się nabierać przez jakieś 2 dni. Później cały swój potężny intelekt wprzęgał w pozbycie się niechcianego bagażu. Masło miałam wszędzie, a lekarstwo nie trafiało gdzie powinno
Silverblue pisze:Mićka na szczęście zazwyczaj zjada tabletkę w kulce z czegoś.Tylko to musi być coś extra i czasami już brakuje mi pomysłów. Ostatnio były to kulki z musu gourmeta,ale wczoraj się pomyliłam i zamiast musu kupiłam jakieś kawałki mięsne.Z owych kawałków za nic nie dało się zrobić kulki i trzy razy Micia tabletkę pięknie wypluła mi na rękę.W końcu się poddałam i wcisnęłam do białego serka.Udalo się.
jolabuk5 pisze:Ojej, a co to, jakaś epidemia? Koty się poprzezièbiały? Czy poczuły wiosnę?
Współczuję sprzątania sioo... Juz chyba wolę kupkę poza kuwetą, o ile nie jest "biegunkowa"
pibon pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, a co to, jakaś epidemia? Koty się poprzezièbiały? Czy poczuły wiosnę?
Współczuję sprzątania sioo... Juz chyba wolę kupkę poza kuwetą, o ile nie jest "biegunkowa"
Nie ciociu, u nas zawsze jest nasikane. Tylko matki nigdy nie ma, to nie czuje. A dzisiaj siedzi w domu i sie czepia.
Dzordz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Paula05 i 45 gości