OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 20, 2024 13:03 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Naszykowałam się już do nefrolog. Dziś wizyta i deczko się denerwuję. Jak zwykle. Nie lubię łapać wszystko na ostatnią chwilę. Wora z badaniami kręgosłupa i innych wypisów odpuszczę sobie.
Trzymajcie kciuki.
Zamówiłam Maxowi smaczki. Trudno. Kupiłam w Rossmannie ale tych nie chce. Oby te przyszłe :ok: jadł. Przemycam mu leki w tym. Przypadkiem, robiąc porządki w kuchennym pojemniku, trafiłam na kilka sztuk. Kot jest przez nasze zdrowotne łapanki, mocno ostrożny.
Bardzo dziękuję Ciociom za wsparcie. :1luvu: Jak zwykle późno zauważyłam. :oops: Nie wchodzę na konto za często.

Dziś lało rano mocno. Mocno zmokłam. Kotów prawie nie było widać. Tylko Jacuś czekał wiernie w lesie. Nawet zagadał do mnie bo niecierpliwie czekał na papu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 20, 2024 15:22 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Za wizytę u lekarza i pozytywne wieści :ok: :ok: :ok: :ok:

kajtek56

Od: Nie maja 04, 2008 10:11

Post » Wto lut 20, 2024 20:16 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Jest dobrze i nie dobrze.
Mam zrobić dodatkowe badania. Zmienił mi deczko leki. Mam się zgłosić jak wszystko załatwię.
Dzięki za kciuki. :201461
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 20, 2024 20:42 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Cały czas :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro lut 21, 2024 8:26 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

:ok: :ok: :ok:

IrenaIka2

Od: Czw lut 11, 2016 18:19

Post » Śro lut 21, 2024 16:43 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Janusz zwrócił uwagę facetowi, że czyści ubrudzone odchodami buty w pojemniku dla ptaków. Nawet je dogonił. Poprosił grzecznie by przestał i zrobił to w domu. Oraz zostawił ptaki w spokoju. Chyba widzi przecież że to dla ptaków jest.
To doopek, jak tylko TZ odwrócił się i deczko odszedł, wylał wodę ze wszystkich trzech garów.
Dziad cholerny.
Czy jeże już się budzą?! W lesie, w miskach kocich, są namacalne dowody w formie zgrabnego kupala.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 21, 2024 17:45 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Zakichany pyszałek, co się mści za odrobinę krtyki :evil: Co, JEMU ktoś zwrócił uwagę?!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Śro lut 21, 2024 18:02 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Ask, budzą się, albo przebudzają, na profilach organizacji jezowych ciągle widzę, ze jakieś trafiają pod ich opiekę, niektóre wygrzebane z gniazd przez psy, ale niektóre wyraźnie same wstały i próbują przemierzać świat. Jak mozesz wystaw picie i jedzenie, najważniejsze picie teraz w plaskich naczyniach
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Śro lut 21, 2024 18:50 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

maczkowa pisze:Ask, budzą się, albo przebudzają, na profilach organizacji jezowych ciągle widzę, ze jakieś trafiają pod ich opiekę, niektóre wygrzebane z gniazd przez psy, ale niektóre wyraźnie same wstały i próbują przemierzać świat. Jak mozesz wystaw picie i jedzenie, najważniejsze picie teraz w plaskich naczyniach

Jest i picie. Jest i karma.
Zawsze jest dla drobnicy w płaskich pojemnikach. Cały rok. Z nich pije drobnica zwierzaków i ptaki.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 21, 2024 18:54 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

ASK@ pisze:
maczkowa pisze:Ask, budzą się, albo przebudzają, na profilach organizacji jezowych ciągle widzę, ze jakieś trafiają pod ich opiekę, niektóre wygrzebane z gniazd przez psy, ale niektóre wyraźnie same wstały i próbują przemierzać świat. Jak mozesz wystaw picie i jedzenie, najważniejsze picie teraz w plaskich naczyniach

Jest i picie. Jest i karma.
Zawsze jest dla drobnicy w płaskich pojemnikach. Cały rok. Z nich pije drobnica zwierzaków i ptaki.
:1luvu: :ok:
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Czw lut 22, 2024 9:20 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

ASK@ pisze:Janusz zwrócił uwagę facetowi, że czyści ubrudzone odchodami buty w pojemniku dla ptaków. Nawet je dogonił. Poprosił grzecznie by przestał i zrobił to w domu. Oraz zostawił ptaki w spokoju. Chyba widzi przecież że to dla ptaków jest.
To doopek, jak tylko TZ odwrócił się i deczko odszedł, wylał wodę ze wszystkich trzech garów.
Dziad cholerny.
Czy jeże już się budzą?! W lesie, w miskach kocich, są namacalne dowody w formie zgrabnego kupala.

U mnie w ogródku jeż pojawił się tydzień temu, był w nocy, widziałam go w kamerce,
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 22, 2024 11:32 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Dziś Tami i Rita trafiły do gabinetu. Tami na badanie krwi w związku z nerami. Ważne jak działają kroplówki i takie tam. Coraz trudniej je robić. O dziwo pobrano krew bez większych ekscesów koci. Choć japę darła od momentu wpakowania w transporter do powrotu w domowe pielesze.
Rita zaś pojechała na przegląd...pazurków. Nie, nie chodzi o hybrydy :smokin:. Rita ciągle obgryza sobie "paznokcie". :placz: Ale teraz wykazuje większe zaangażowanie w tym działaniu. Ogląd, jej protest był silny, wykazał dziwne objawy. Pazurki są w dziwnym kolorze. To samo skóra. Czort wie co to. Jest kilku podejrzanych z nią samą. Dostała maść i zastrzyki co 3 dni.
Zobaczymy.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 23, 2024 15:45 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

Grzybek się zalągł?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lut 24, 2024 8:40 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

No właśnie może grzybek? Jeśli to żeby na inne koty się nie przeniosło.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob lut 24, 2024 17:24 Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(

To nie wygląda na grzybek. Według wet. Sama sobie Ritka wydarła i lekko nakaziła pazurki. Sugerowała, że bentonit nakleił się i naruszył pazurki. Córka mówi, że faktycznie kluchę zbitego żwirku miała przy pazurkach.
Zapodamy co trzeba i będziemy obserwować.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]