KSIĄŻKI + Sultane Jeanne Arthes

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt lut 16, 2024 14:45 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Chikita pisze:Oooo a mi nie zaproponowała OLX :ryk:
Czy można składać reklamacje ? Jedna z książek była tak nudna, że byłam bliska śmierci :P do końca czytałam, że może jednak będzie zwrot akcji i klops. Nie było.
A masz Ty jakieś o historii Słowian ? Może gdzieś w czeluściach piwnicy leży zapomniany i zakurzony egzemplarz.

Nie proponowałam już przy zakupie kocysia? 8O bo tutaj na 1 stronie w ogłoszeniu jest dużą kolorową czcionką. Zatem: widzisz - chcesz - korzystasz :mrgreen: A i tak wybieracie tradycyjną drogę :ryk: Teraz czyham na wolną skrzynkę, bo od rana zapchane, a na obcym terenie po drodze do pracy nic się nie trafiło :roll: Niby tyle paczkomatów nastawiano...

Książki sama wybierałaś, nic nei sugerowałam. Mnie Drawska nie przekonała. Dostałam w prezencie 2 tomy i tego drugiego nawet nie tknęłam. O Słowianach do pozbycia się na pewno niczego nie znajdę.

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob lut 17, 2024 14:47 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Powolutku dodaję to co mi zalega.. Mam jeszcze trochę do przeczytania, więc mi zejdzie z decyzją co jeszcze by tu wystawić :P

Atta

Post » Wto lut 20, 2024 14:09 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Przesyłka dotarła :D
Dziękuję za gratis :1luvu:
Bardzo to jest miłe :D

elkaole

Od: Pt lip 28, 2023 10:49

Post » Wto lut 20, 2024 14:15 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta :ryk: :ryk: poczekaj chwilkę :ryk: :ryk: to miała być jedna mała książka :strach: :ryk:
Jak nic wiosna idzie, bo Świstak szaleje
:ryk:
Z serducha dziękuje za opowieści , choć nie wiem nawet po ile " stały " , więc poleciało "na oko" :mrgreen:
Zadbałaś o wszystko, piękną pachnącą aurę , ducha, ciało i jeszcze koty :1luvu: :1luvu: :ryk: rozumiem,że mam je zająć, abym mogła poczytać :mrgreen:
Jak rany, gdy mi pólek zabranie, jak nic będę zamawiac u Ciebie puste pudełka :mrgreen: :ryk: :ryk:

Na pochmurny dzień i deprechę Atta- Świstak jesteś niezawodna ! Dziękuję ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 20, 2024 17:27 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

elkaole pisze:Przesyłka dotarła :D
Dziękuję za gratis :1luvu:
Bardzo to jest miłe :D

O proszzz, jest jedna całkiem zadowolona klientka :mrgreen:

Atta

Post » Wto lut 20, 2024 17:31 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

alessandra pisze:Atta :ryk: :ryk: poczekaj chwilkę :ryk: :ryk: to miała być jedna mała książka :strach: :ryk:
Z serducha dziękuje za opowieści , choć nie wiem nawet po ile " stały " , więc poleciało "na oko" :mrgreen:
Zadbałaś o wszystko, piękną pachnącą aurę , ducha, ciało i jeszcze koty :1luvu: :1luvu: :ryk: rozumiem,że mam je zająć, abym mogła poczytać :mrgreen:
Jak rany, gdy mi pólek zabranie, jak nic będę zamawiac u Ciebie puste pudełka :mrgreen: :ryk: :ryk:

Na pochmurny dzień i deprechę Atta- Świstak jesteś niezawodna ! Dziękuję ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie, nie! ta książka wcale nie miała byc mała! To od początku było opasłe tomisko :P [Cena była podana tutaj i nadal jest w rezerwowanych oraz w sms. Czy Wy mnie ignorujecie :20144 ]

Poza tym to nie byłam pewna czy chcesz książkę, a może bardziej zależy Ci na pudełku, czy co innego :20147 Ostatecznie nawkładałam to czego chciałam się pozbyć i o! dotarło :ryk:

Atta

Post » Wto lut 20, 2024 23:45 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Dopisze mi :
Niewyjaśnione okoliczności,
Dziewczyna która klaszcze (to może być gorszy sort, ale zaryzykuję) i Bielszy odcień śmierci

I tym razem poproszę o tańszą wysyłkę OLX !

I można założyć karty stałego klienta ? :mrgreen:

A podasz mi dane gdybym chciała nadać przekaz pocztowy, ale taki bez numeru konta abyś musiała pójść ? Bo nigdy nie robiłam i nikt nie chce abym tak zapłaciła :ryk: ciekawe kurczę dlaczego 8)

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Śro lut 21, 2024 0:41 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Chikita pisze:Dopisze mi :
Niewyjaśnione okoliczności,
Dziewczyna która klaszcze (to może być gorszy sort, ale zaryzykuję) i Bielszy odcień śmierci

I tym razem poproszę o tańszą wysyłkę OLX !

I można założyć karty stałego klienta ? :mrgreen:

A podasz mi dane gdybym chciała nadać przekaz pocztowy, ale taki bez numeru konta abyś musiała pójść ? Bo nigdy nie robiłam i nikt nie chce abym tak zapłaciła :ryk: ciekawe kurczę dlaczego 8)

Ooooooooo 8O
"Dziewczynę, która klaszcze" też zakupiłam z takim podejściem,że pewnie bardziej czaruje opis na okładce niż to będzie warte strachu. No takie se, a zyskała wielu fanów, czyli zalezy od osobistej perspektywy :twisted:
Płatność przekazem pocztowym do rąk własnych? A co, chcesz mi podwójnie za ksiązki zapłacić ? :roll: :ryk:
Ja założę kartę stałego klienta, a Ty mi zrobisz stały przelew :20145 się zgramy :mrgreen:

Atta

Post » Śro lut 21, 2024 9:37 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:[
Ja założę kartę stałego klienta, a Ty mi zrobisz stały przelew :20145 się zgramy :mrgreen:

Przelew stały może być, ale przekazy będą nieregularne, bo stali klienci często zapominają wziąć ze sobą karty no i te kolejki na poczcie :? ? No niezbyt mi się będzie chciało. No i przekazy nie byłyby często, bo to podobno drogie ustrojstwo żeby zrobić przekaz bez podania konta.

Atta pisze:[
"Dziewczynę, która klaszcze" też zakupiłam z takim podejściem,że pewnie bardziej czaruje opis na okładce niż to będzie warte strachu. No takie se, a zyskała wielu fanów, czyli zalezy od osobistej perspektywy :twisted: :

No nie ma co. Zachęcasz, aż mnie nachodzą wątpliwości :P

Chikita

Post » Śro lut 21, 2024 15:53 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Chikita pisze:
Atta pisze:"Dziewczynę, która klaszcze" też zakupiłam z takim podejściem,że pewnie bardziej czaruje opis na okładce niż to będzie warte strachu. No takie se, a zyskała wielu fanów, czyli zalezy od osobistej perspektywy :twisted: :

No nie ma co. Zachęcasz, aż mnie nachodzą wątpliwości :P

Pisze jak jest. O Drawską nie pytałaś, a potem reklamacje :twisted: Mnie często zdarza się wybierać lekturę, która jest nisko oceniana na portalach czytelniczych i wielokrotnie przypadają mi do gustu. Najlepiej "przeżyj to sam" :mrgreen:

Atta

Post » Śro lut 21, 2024 20:19 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:
alessandra pisze:Atta :ryk: :ryk: poczekaj chwilkę :ryk: :ryk: to miała być jedna mała książka :strach: :ryk:

Nie, nie! ta książka wcale nie miała byc mała! To od początku było opasłe tomisko :P [Cena była podana tutaj i nadal jest w rezerwowanych oraz w sms. Czy Wy mnie ignorujecie :20144 ]

Poza tym to nie byłam pewna czy chcesz książkę, a może bardziej zależy Ci na pudełku, czy co innego :20147 Ostatecznie nawkładałam to czego chciałam się pozbyć i o! dotarło :ryk:

Ooo to nie tak,nie ignorujemy(wszystkie karteczki przeczytałam na,nawet kawałek gazety miejskiej) ino tekstu za dużo tu na stronie i literki się plączą :ryk: SMS kurcze czytałam kilka razy,bo nr konta był,ale ceny nie zajarzylam :201429 mam nadzieję,że już monety dotarły,ważne że się zmieściłam w calosci :ok: :lol:

alessandra

Post » Śro lut 21, 2024 21:09 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

alessandra pisze:
Ooo to nie tak,nie ignorujemy(wszystkie karteczki przeczytałam na,nawet kawałek gazety miejskiej) ino tekstu za dużo tu na stronie i literki się plączą :ryk: SMS kurcze czytałam kilka razy,bo nr konta był,ale ceny nie zajarzylam :201429 mam nadzieję,że już monety dotarły,ważne że się zmieściłam w calosci :ok: :lol:

Najpierw podałam nr, a kolejny sms to rozliczenie :twisted: Ale skoro pomijasz pewne cyfry.. hmmm... ciekawe czy na właściwe konto monety wpłynęły :ryk:

Atta

Post » Pt lut 23, 2024 11:12 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Ekspresowa wysyłka, ekspresowy odbiór. Dziękuję uprzejmie, szczególnie za tą prasę z biedry. U mnie nie wrzucają żadnej prasy marketowej :( , przyda się do obiadku. Może jakie promo godne uwagi jeszcze przypadkiem wysłałaś 8)
I ja nie wiem gdzie te zabrudzenia na jednej książce. Myślałam, że to będzie jakieś koszmarne, zalane, ubrudzone niewiadomo czym, a tu ledwo widoczne albo ja kurde nie widzę.

Chikita

Post » Pt lut 23, 2024 13:51 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:
alessandra pisze:

Najpierw podałam nr, a kolejny sms to rozliczenie :twisted: Ale skoro pomijasz pewne cyfry.. hmmm... ciekawe czy na właściwe konto monety wpłynęły :ryk:

eno, z kontem to sie nie pomylę :mrgreen: leci druga transza za perfumki :ok: tylko jak masz coś w zanadrzu ciekawego jeszcze, to wstrzymajmy sie z wysylką :wink:

alessandra

Post » Pt lut 23, 2024 20:22 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Chikita pisze:Ekspresowa wysyłka, ekspresowy odbiór. Dziękuję uprzejmie, szczególnie za tą prasę z biedry. U mnie nie wrzucają żadnej prasy marketowej :( , przyda się do obiadku. Może jakie promo godne uwagi jeszcze przypadkiem wysłałaś 8)
I ja nie wiem gdzie te zabrudzenia na jednej książce. Myślałam, że to będzie jakieś koszmarne, zalane, ubrudzone niewiadomo czym, a tu ledwo widoczne albo ja kurde nie widzę.

I popatrz,gdy potrzebny wypełniacz to na skrzynkach została u nas tylko ta jedna :?
Minier był jeszcze z wymian, które dawniej uskuteczniałam, teraz przez koszty nikomu sie nie chce paczek wysyłac :wink: Ale ja widzę wyraźnie na grzbiecie kart (gdy trzymasz w ręku zamknięta ksiązkę :lol: ) to pisze jak jest,żeby ktoś potem nie był rozczarowany. Może nosisz za słabe soczewki? Albo nie przeszkadza Ci taki defekcik :ok:

Atta

[poprzednia][następna]