Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
madrugada pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Spróbuj posypać mokre odrobiną chrupek, może wtedy zje.
Anna2016 pisze:miau Ciocie, zjadlam obiadek, 2 łyzeczki mieska kociegoz puszki, dobre bylo, z krolikiem, z dużą ilością tauryny.
A jak obiadek u Sabci?
Łaciatka
madrugada pisze:Łateczko, Usiu, Sabciu![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Łatka. Króliś jezd mniamuśny, ja też go lubię okropecznie. Ale Duża rzadko go daje bo nie lubi go odkościowywać.
Książniczka Ofelja
U mnie nadal żarcie. W czwartek mamy kontrolę uszu, zobaczymy co powie pani wet na ten koci nadmierny apetyt.
Tak to jest z tymi kotami. Nie jedzą - źle, żrą - też źle![]()
Duża
MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Spróbuj posypać mokre odrobiną chrupek, może wtedy zje.
spróbuję
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Felusiu, Ty też?
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Felek ogłosił bunt załogi na mokre jedzenie. Dobrze, że je choć suche. Jutro pobranie krwi i usg brzusia
Felusiu, Ty też?
Też
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie nadal żarcie. W czwartek mamy kontrolę uszu, zobaczymy co powie pani wet na ten koci nadmierny apetyt.
Tak to jest z tymi kotami. Nie jedzą - źle, żrą - też źle![]()
Duża
Dobrze, ze jedzą, ja bym się cieszyła.![]()
![]()
Chyba, że przy tym dużo siusiają i chudną, to wtedy trzeba sprawdzić cukier...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości