mir.ka pisze:Znowu ta niedobra Duża zepsuła mi moje spanko i znowu muszę poprawiać poduszki do spania, bo przecież na jednej to mi będzie za twardo spać T.
Tofik się ma za księżniczke na ziarenku... Tyle chce poduszek! Aż dwie!
mir.ka pisze:Znowu ta niedobra Duża zepsuła mi moje spanko i znowu muszę poprawiać poduszki do spania, bo przecież na jednej to mi będzie za twardo spać T.
Toficzek niezadowolony - znowu musi sobie ścielić posłanko
Tofik się ma za księżniczke na ziarenku... Tyle chce poduszek! Aż dwie!
Tylko dwie , była w tym miejscu jeszcze trzecia, którą tez sobie podkładał, ale mu ją zabrałam
Toficzek niezadowolony - znowu musi sobie ścielić posłanko
Łobuz zakocił całe poduszki i jeszcze miał tam cofkę, musiałam mu wymienić poszewki na nowe, przecież należy się kotkowi
U nas dzisiaj okropna pogoda, strasznie wieje Ale tak jest chyba nie tylko u nas. Nie wiem czy to ta pogoda powoduje, ale Elenka nie ma apetytu, nie chciała jeść mokrego na śniadaniu i poszła spać. Chyba na następny posiłek dostanie swoją saszetkę dla zdechlaków, zawsze się sprawdza w takich sytuacjach.