jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Feliksie, a my możemy się wprosić?![]()
MaCiuś, Morka i Mumiś.
No jasne! Wszyscy są zaproszeni!![]()
Sabcia o.d.JKMF

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Feliksie, a my możemy się wprosić?![]()
MaCiuś, Morka i Mumiś.
No jasne! Wszyscy są zaproszeni!![]()
Sabcia o.d.JKMF
MB&Ofelia pisze:Czy orkiestra już zamówiona?
madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
Jolu, nie trudź się specjalnie, może przy okazji znajdziesz.
Nolisia w futrze też się pięknie prezentuje.
ewkkrem pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
A, fe, kotki mają tak piękne, naturalne futerka, że nie wiem po co sztuczneSztuczne to na jakąś ekstra okazję: ślub natenprzykład ale poza tym bądźmy eko
![]()
MaCiuś (w naturalnym futerku).
madrugada pisze:ewkkrem pisze:A, fe, kotki mają tak piękne, naturalne futerka, że nie wiem po co sztuczneSztuczne to na jakąś ekstra okazję: ślub natenprzykład ale poza tym bądźmy eko
![]()
Ale Nolina będzie właśnie w naturalnym futerku, swoim własnym.
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
To prawda! Nawet lepiej, niz w sukni![]()
Ale jesli znajdę, to podeślę
Poszukam, moze mam kopię
Poszukam, moze mam kopię
madrugada pisze:ewkkrem pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
A, fe, kotki mają tak piękne, naturalne futerka, że nie wiem po co sztuczneSztuczne to na jakąś ekstra okazję: ślub natenprzykład ale poza tym bądźmy eko
![]()
ewkkrem pisze:madrugada pisze:ewkkrem pisze:A, fe, kotki mają tak piękne, naturalne futerka, że nie wiem po co sztuczneSztuczne to na jakąś ekstra okazję: ślub natenprzykład ale poza tym bądźmy eko
![]()
Ekstra, Nolinko. Pokażesz się w CAŁEJ krasie.![]()
Żadna szata nie zasłoni Twojego uroku
Cześć Feliksie, będę! Szykuj wyżerkę![]()
MaCiuś
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Straszna sprawa. Nolina zgubiła swoją piękną, balową suknię. Wsadziła do jednej z przepastnych szaf i teraz nie może jej znaleźć. W związku z tym, Nolina pojawi się saute, w swoim futrze.
Poszukam, moze mam kopię
To prawda! Nawet lepiej, niz w sukni![]()
Ale jesli znajdę, to podeślę
Nolisia będzie wdzięczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości