Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ania, a próbowałaś zupki Felixa ? To w większości zupka, ale jest parę kawałków albo Whiskasa TastyMix, jest bardzo dużo sosu. Tęsknię za Whiskasem Cream Soup, ale wycofali. Poesie (saszety) kurczakowe dla bobasów też mają dużo sosu. Purina niebieska też ma dużo sosu, chyba ta dla kastratów. Może zaskoczy jak zobaczy więcej wody i zje resztę od razu albo partiami.
Ja swojej kupiłam mus biedrowy (choć pije takie ilości wody, że chyba nawet nie trzeba dopajać teraz) i Jesu jak to śmierdzimyślałam, że qpa, bo nadzwyczaj aromatyczne wychodzą odkąd się leczymy, a się okazało, że to te żarcie.
jolabuk5 pisze:Można jeszcze wypróbować Kattovit recovery w saszetkach. Tylko teraz nie ma.
https://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_ ... =1043568.0
czitka pisze:Aniu, a jogurt naturalny? Moje nerkowe koty lubiły, wszystkie. Nie jadły za dużo gdy się gorzej czuły, ale jogurt zawsze.
Anna2016 pisze:Miau. Byłam w lecznicy. Dostałam kluje w dupinke bez wychodzenia z transporterka. W poniedziałek powtorka. Już jestem w domu. Koffam mój domek. Pozdrawiam kochane Ciocie. Łaciapostresie
Anna2016 pisze:Teraz podeszłam do miseczki i....zjadłam mięsko![]()
![]()
![]()
![]()
Lacia
Anna2016 pisze:Teraz podeszłam do miseczki i....zjadłam mięsko![]()
![]()
![]()
![]()
Lacia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], Myszorek, puszatek, Tygrysiątko i 44 gości