ametyst55 pisze:Zapraszam serdecznie na zakupy![]()
Dzisiaj za weta zapłaciłam ponad 900 zł![]()
ja w czwartek jadę z 2

ametyst55 pisze:Zapraszam serdecznie na zakupy![]()

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam serdecznie na zakupy![]()
ja w czwartek jadę z 2![]()

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Po badaniach okazało się , że u Inki niestety stan nerek się pogorszył, u Mai nadczynność przeszła w niedoczynność więc zmieniamy dawkę apelki, nerki też trochę oberwały więc obydwie dziewczynki muszą przejśc na karmę renal, a to niestety znacznie zwiększy koszty bytowe![]()

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Po badaniach okazało się , że u Inki niestety stan nerek się pogorszył, u Mai nadczynność przeszła w niedoczynność więc zmieniamy dawkę apelki, nerki też trochę oberwały więc obydwie dziewczynki muszą przejśc na karmę renal, a to niestety znacznie zwiększy koszty bytowe![]()
kotom nie bardzo smakuje karma renal

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()

ametyst55 pisze:2 mg dwa razy dziennie, teraz wet zmniejszył na 1,5 mg x 2, a i to wydaje mi sie za dużo

Atta pisze:Poproszę czajniczki,filiżanki .. i cały ten zestaw

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości