Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:
No pewnie! Takiego przystojnego kocurka to wiele kotek może obdarzyć uczuciem!![]()
![]()
A jeszcze Księcia! Trzeba się rozejrzeć za odpowiednia kandydatką
![]()
A może Nolisia od Cioci madrugady? Albo Daisy lub Elenka od Cioci mir.ka? :![]()
Sabcia oficjalny doradca JKMF i nieoficjalna swatka![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:
No pewnie! Takiego przystojnego kocurka to wiele kotek może obdarzyć uczuciem!![]()
![]()
![]()
A może Nolisia od Cioci madrugady? Albo Daisy lub Elenka od Cioci mir.ka? :![]()
A jak mnie nie zechcą, to mam to w nosie i zostanę starym kawalerem jak do tej pory.
Fel
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:
![]()
![]()
A jak mnie nie zechcą, to mam to w nosie i zostanę starym kawalerem jak do tej pory.
Fel
Zechcą, zechcą![]()
![]()
Sabcia oficjalny doradca JKMF
jolabuk5 pisze:To jako książę pomiaucz Dużej, żeby Ci wyprawiła bal i zaproś na niego wszystkie wolne kotkiNa pewno znajdziesz swojego Kopciuszka
![]()
![]()
Sabcia, oficjalny doradca JKMF
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To jako książę pomiaucz Dużej, żeby Ci wyprawiła bal i zaproś na niego wszystkie wolne kotkiNa pewno znajdziesz swojego Kopciuszka
![]()
![]()
Dobry pomysł, na kiedy zorganizować ten bal? Może w niedzielę 28 stycznia, żeby dziewczyny zdążyły się wyszykować?
Fel
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To jako książę pomiaucz Dużej, żeby Ci wyprawiła bal i zaproś na niego wszystkie wolne kotkiNa pewno znajdziesz swojego Kopciuszka
![]()
![]()
Dobry pomysł, na kiedy zorganizować ten bal? Może w niedzielę 28 stycznia, żeby dziewczyny zdążyły się wyszykować?
Fel
Myślę, że to dobry termin, jeszcze będzie karnawał![]()
Sabcia, o.d. JKMF
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To jako książę pomiaucz Dużej, żeby Ci wyprawiła bal i zaproś na niego wszystkie wolne kotkiNa pewno znajdziesz swojego Kopciuszka
![]()
![]()
Fel
Myślę, że to dobry termin, jeszcze będzie karnawał![]()
Sabcia, o.d. JKMF
Albo może dzień wcześniej, w sobotę, żeby się potem wyspać w niedzielę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 12 gości