MaryLux pisze:To książniczku są mądre? Ja też jestem mądry, więc chcę być książniczku!
Feluś. Kocurro nie może być książniczku. Ale możesz być dzielmnym ryceżę jak se znajdniejsz ukoffaną.
Książniczka Ofelja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:To książniczku są mądre? Ja też jestem mądry, więc chcę być książniczku!
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:To książniczku są mądre? Ja też jestem mądry, więc chcę być książniczku!
Feluś. Kocurro nie może być książniczku. Ale możesz być dzielmnym ryceżę jak se znajdniejsz ukoffaną.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:To książniczku są mądre? Ja też jestem mądry, więc chcę być książniczku!
Książniczka Ofelja
Ja nie chcę być rycerzem, tylko księciem!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:To książniczku są mądre? Ja też jestem mądry, więc chcę być książniczku!
Książniczka Ofelja
Ja nie chcę być rycerzem, tylko księciem!
Bardzo słusznie, dlaczego nie miałbyś być księciem?Jestem za!
Sabcia popierająca
jolabuk5 pisze:Myślę, że wystarczy ogłosić wszystkim, że jesteś Księciem![]()
I zacząć się podpisywać "Książę Felicjan"![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Myślę, że wystarczy ogłosić wszystkim, że jesteś Księciem![]()
Sabcia
Sabciu, Ty jesteś bardzo mądra! Mianuję Cię naczelnym doradcą Mojej Książęcej Mości!
Książę Felicjan
MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
Książniczka Ofelja wyjaśniająca-zawiłości-kociej-arystokracji
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Myślę, że wystarczy ogłosić wszystkim, że jesteś Księciem![]()
Sabcia
Sabciu, Ty jesteś bardzo mądra! Mianuję Cię naczelnym doradcą Mojej Książęcej Mości!
Książę Felicjan
Bardzo mi miłoDziękuję, Książę Felicjanie
![]()
Sabcia uhonorowana
MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
Myślę, że tylko kocie księżniczki rodzą się w doniczkach. Książęta rodzą się tak, jak Książę Feliś
Sabcia, oficjalny doradca JKM Felicjana
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
A ja się urodziłem na terenie dawnych działek.
madrugada pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
A działki to takie duże doniczki. W końcu rosną tam rośliny.
madrugada pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Feluś. Ale jezd jeden problem. Bo kocie książniczki to się rodzą w doniczku. A kocie ksiącie? Czy ty się urodziłeś w doniczku?
A działki to takie duże doniczki. W końcu rosną tam rośliny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana i 15 gości