POTRZEBUJE POMOCY MAM 25 KOTÓW i zaczynam sobie nie radzić.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2005 21:14

wogole pozatym co to kogo obchodzi ile ktos zarabia jak mozna pojechac i te koty zobaczyc... 25 to sporo i jeszcze psy i to ze mieszkaja w domu a nie w mieszkaniu...tam sa potrzebne duze pieniadze. a prosba jest o dobra materialne a nie o kase...
proponuje niech kazdy teraz zlozy oswiadczenie majatkowe...

czy ktores z tych kotkow potrzebuja w koncu tych ogloszen, bo sie zgubilam czy one sa do oddania czy nie w koncu?

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Wto sie 02, 2005 21:18

Ja juz nic nie wiem... i tez mi sie nie podoba sposob zadawania pytan przez tree - nie w ogole ich zadawanie ale sposob.

Ja nie mam powodow by nie wierzyc KociejMamce na razie, wiec wierze. Na razie odpowiadala na pytania o koty i o adopcje wyczerpujaco, chce kotki wykastrowac. Mam nadzieje ze niedlugo dostarczy nam zdjecia kazdego z kotow/kociat do adopcji z opisem charakteru i zdrowia oraz ze zainteresuje sie jak zalatwic te tansze sterylki dla kotek zeby sie juz nie mnozyly.

KociaMamko, napisz mi o tej babce z Niemiec prosze.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Wto sie 02, 2005 21:19

Tree, ale Twoj link jest do strony uzytkownika, ktora uzytkownik sobie sam tworzy.
Tlo mogloby byc nawet rozowe - gdyby KociaMamka bardzo chciala...

Przejrzalam sobie rozne stronki - i jak dla mnie, wszedzie logo SS wyglada tak samo...
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto sie 02, 2005 21:29

tree skąd tyle agresji 8O :?
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Wto sie 02, 2005 21:42

gagucia pisze:wogole pozatym co to kogo obchodzi ile ktos zarabia jak mozna pojechac i te koty zobaczyc... 25 to sporo i jeszcze psy i to ze mieszkaja w domu a nie w mieszkaniu...tam sa potrzebne duze pieniadze. a prosba jest o dobra materialne a nie o kase...
proponuje niech kazdy teraz zlozy oswiadczenie majatkowe...

czy ktores z tych kotkow potrzebuja w koncu tych ogloszen, bo sie zgubilam czy one sa do oddania czy nie w koncu?

tak potrzebują ogłoszeń przepraszam pogubiłam sie trochę jutro podeśle treśc ogłoszeń ze zdjeciami bo dziś nie mam już do tego głowy tak strasznie tree nie zdenerwowała

KociaMamka

Od: Wto sie 02, 2005 9:26

Post » Wto sie 02, 2005 21:46

ok;)

gagucia

Post » Wto sie 02, 2005 21:47

agresji ? nie ma jej we mnie ani odrobiny...
mylisz sie Klaudia ...
jest za to nieufność kogoś, kogo dwa razy w podobny sposób naciągnięto ...

'naiwnych nie sieją, sami się rodzą'
Obrazek

tree

Od: Śro lip 13, 2005 21:33

Post » Wto sie 02, 2005 21:48

ej kurcze zajmijmy sie czym innym a nie tym stanem majatkowym..trzeba pomoc!

gagucia

Post » Wto sie 02, 2005 22:06

KociaMamko - niestety, nie mam jak wsprzec Cie finansowo, ale proponuje pewna forme pomocy: jak tylko bede jechala do rodzicow do Szczecina, to podjade do Ciebie, zabiore wszystkie kotki i zawioze je do lecznicy TOZ przy ul.Wojska Polskiego w Szczecinie, gdzie wysterylizuja je ZA DARMO. Chyba, ze znajdziesz jakis wczesniejszy transport do tej lecznicy. Nie wiem jak wyglada sytuacja ze sterylkami w Nowogardzie i okolicznych miejscowosciach, ale mysle, ze warto o to popytac.
Poza tym warto tez rozwieszac ogloszenia o adopcji - im wiecej i szybciej, tym lepiej.
Nie wiem tylko kiedy bede jechala w najblizszym czasie do Szczecina (dopiero co stamtad wrocilam), ale dam Ci o tym znac z wyprzedzeniem na pw, ok? Moze sie znajdzie jakis wczesniejszy transport na forum?
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto sie 02, 2005 22:33

Tree: to jest fragment ze strony Allegro:

Informacja o Twoim statusie nie będzie w żaden sposób dostępna dla osób postronnych. Ikona Super Sprzedawcy nie różni się w zależności od posiadanego statusu.

Z tego wynika, że kolor nie świadczy o niczym.
Obrazek
Jeśli nie możesz nakarmić stu, nakarm choć jednego.

thvar

Od: Pt sty 07, 2005 3:21

Post » Wto sie 02, 2005 22:42

thvar pisze:Tree: to jest fragment ze strony Allegro:

Informacja o Twoim statusie nie będzie w żaden sposób dostępna dla osób postronnych. Ikona Super Sprzedawcy nie różni się w zależności od posiadanego statusu.

DZIĘKUJĘ

KociaMamka

Post » Wto sie 02, 2005 22:45

mircea pisze:KociaMamko - niestety, nie mam jak wsprzec Cie finansowo, ale proponuje pewna forme pomocy: jak tylko bede jechala do rodzicow do Szczecina, to podjade do Ciebie, zabiore wszystkie kotki i zawioze je do lecznicy TOZ przy ul.Wojska Polskiego w Szczecinie, gdzie wysterylizuja je ZA DARMO. Chyba, ze znajdziesz jakis wczesniejszy transport do tej lecznicy. Nie wiem jak wyglada sytuacja ze sterylkami w Nowogardzie i okolicznych miejscowosciach, ale mysle, ze warto o to popytac.
Poza tym warto tez rozwieszac ogloszenia o adopcji - im wiecej i szybciej, tym lepiej.
Nie wiem tylko kiedy bede jechala w najblizszym czasie do Szczecina (dopiero co stamtad wrocilam), ale dam Ci o tym znac z wyprzedzeniem na pw, ok? Moze sie znajdzie jakis wczesniejszy transport na forum?

mircea :D :D :D
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Wto sie 02, 2005 23:06

Nr tel. do lecznicy TOZu w Szczecinie: (091)487 04 37 - w sprawie sterylek w Szczecinie i regionie.
i adres TOZu w Nowogardzie:
adres: ul. Plac Wolności 9, 72-200 Nowogard
tel. 0-91 39 26 718, faks 0-91 39 21 118
Powiatowy Lek. Wet. Albert Surynt

Pozdrawiam.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Śro sie 03, 2005 2:33

KociaMamka pisze:
thvar pisze:Tree: to jest fragment ze strony Allegro:

DZIĘKUJĘ

...

tak jakby sie wyjasnilo wszystko

...

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Śro sie 03, 2005 8:50

mircea pisze:Nr tel. do lecznicy TOZu w Szczecinie: (091)487 04 37 - w sprawie sterylek w Szczecinie i regionie.
i adres TOZu w Nowogardzie:
adres: ul. Plac Wolności 9, 72-200 Nowogard
tel. 0-91 39 26 718, faks 0-91 39 21 118
Powiatowy Lek. Wet. Albert Surynt

Pozdrawiam.

jak moźna wyczytać w wątku wyżej ja jestem z małej wioseczki koło Nowogardu, niby kilka kilometrów ale juz inny powiat i powiatowy lek. wet. Surynt to nie z mojego rejonu, ale dziękuję.

KociaMamka

[poprzednia][następna]