madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Co u Fela !!!
MaCiuś.
Żyję, ale będą mi zakrapiać uszy, bo się drapię![]()
Tylko nie podrap swojej Dużej przy zakrapianiu.
A uszy mogę?
Lepiej nie.
Dlaczego? Lubię drapać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Co u Fela !!!
MaCiuś.
Żyję, ale będą mi zakrapiać uszy, bo się drapię![]()
Tylko nie podrap swojej Dużej przy zakrapianiu.
A uszy mogę?
Lepiej nie.
MB&Ofelia pisze:Feluś. Kapanie uszków nie jezd przyjęmne. Ale masowanie uszków już tak. I przyjęmna jezd nagroda za dzielmność. Pamiątaj, po każdym kapaniu należy ci się cosik mniamuśnego, miąsko filozofowane na ten przykład.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
Tak myślisz, Sabciu?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
Tak myślisz, Sabciu?
Ona jest Księżniczką i jest mądra![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
Tak myślisz, Sabciu?
Sabcia
Sabcia. Mrrrrrm moja koleszanku koffana!
Feluś. Suchaj Sabci, ona jezd moją koleszanku i też jezd mądra. Miaukaj po kapaniu uszków tak długo aż cosik dostaniesz. W ostateczmności drapacz aż cosik ci dadzą.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
Tak myślisz, Sabciu?
Sabcia
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ofelia dobrze radzi!![]()
Sabcia
Tak myślisz, Sabciu?
Sabcia
Sabcia. Mrrrrrm moja koleszanku koffana!
Feluś. Suchaj Sabci, ona jezd moją koleszanku i też jezd mądra. Miaukaj po kapaniu uszków tak długo aż cosik dostaniesz. W ostateczmności drapacz aż cosik ci dadzą.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Czy ktoś ma jeszcze zdjęcie Babuni z tego wątku: viewtopic.php?f=8&t=41536 ?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Czy ktoś ma jeszcze zdjęcie Babuni z tego wątku: viewtopic.php?f=8&t=41536 ?
Ja mam. To, które było w książce
jolabuk5 pisze:Nie bardzo, bo mam w formie ksiazki w pdf. Mogę wysłać na maila (na pw nie, bo za ciężkie).
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Nie bardzo, bo mam w formie ksiazki w pdf. Mogę wysłać na maila (na pw nie, bo za ciężkie).
Oj, gapa ze mnie, też mam: przysłałaś mi, a ja zapomniałam, że mam na kompie
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Nie bardzo, bo mam w formie ksiazki w pdf. Mogę wysłać na maila (na pw nie, bo za ciężkie).
Oj, gapa ze mnie, też mam: przysłałaś mi, a ja zapomniałam, że mam na kompie
Super!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 74 gości