Sama, jak go zobaczyłam, oniemiałam! Nogi się pode mną ugięły. Naprawdę.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kota7 pisze:Znów informacja z bydgoskiego schroniska: jest tak około trzymiesięczny kociak, niebieski i przecudowny! Jutro z Mirką jedziemy zrobić zdjęcia. Jesli ktos chce mieć niebieskie cudo, do Bydgoszczy!![]()
Sama, jak go zobaczyłam, oniemiałam! Nogi się pode mną ugięły. Naprawdę.
nezumi pisze:Evelyn![]()
A nie mowilam...A NIE MOWILAM?![]()
kota7 pisze:Evelyn, transport to by się prędzej czy później znalazł, ale gorzej z domem tymczasowym, bo ja chwilowo syjamkami zakocona. Rozejrzę się, ale ciężko będzieNo zobaczymy, jak się uda, to przechowamy.
kota7 pisze:No rzecz jasna
kota7 pisze:Dziś nic, bo wpadłam tylko do kwarantannika, obleciałam, zobaczyłam, co nowego i musiałam lecieć. Jutro pobędę tam troszkę, to sprawdzę, co będę mogła, chociaż charakteru nie dam rady. Żeby to ocenić, trzeba z kotem jednak poprzebywać dłużej i poobserwować, a na to warunki schroniskowe nie bardzo pozwalają. Mogę jedynie powiedzieć, że nie boi się człowieka, no i że naprawdę zjawiskowyMa w dotyku niezwykle delikatne futro, może to jakaś cecha niebieskich?
Emilka pisze:jezeli cos z tego wyjdzie...to adopcja ekspresowa,oby wiecej takich![]()
czemu to moje w podpisie nie jest niebieskie
Evelyn pisze:kota7 pisze:Dziś nic, bo wpadłam tylko do kwarantannika, obleciałam, zobaczyłam, co nowego i musiałam lecieć. Jutro pobędę tam troszkę, to sprawdzę, co będę mogła, chociaż charakteru nie dam rady. Żeby to ocenić, trzeba z kotem jednak poprzebywać dłużej i poobserwować, a na to warunki schroniskowe nie bardzo pozwalają. Mogę jedynie powiedzieć, że nie boi się człowieka, no i że naprawdę zjawiskowyMa w dotyku niezwykle delikatne futro, może to jakaś cecha niebieskich?
Dokładnie, to cecha niebieskich rosyjskichA nie jest zakatarzony? Bo ten mój czarny Jamesik to taki wrażliwy, więc chciałabym wszystko wiedzieć co i jak
Zobacz też jutro jak się dogaduje z innymi kociakami, jak reaguje na ludzi, na pieszczoty itd
Jej, już się nie mogę doczekać fot!!! Oby jutro jeszcze tam był...
kota7 pisze:Evelyn pisze:kota7 pisze:Dziś nic, bo wpadłam tylko do kwarantannika, obleciałam, zobaczyłam, co nowego i musiałam lecieć. Jutro pobędę tam troszkę, to sprawdzę, co będę mogła, chociaż charakteru nie dam rady. Żeby to ocenić, trzeba z kotem jednak poprzebywać dłużej i poobserwować, a na to warunki schroniskowe nie bardzo pozwalają. Mogę jedynie powiedzieć, że nie boi się człowieka, no i że naprawdę zjawiskowyMa w dotyku niezwykle delikatne futro, może to jakaś cecha niebieskich?
Dokładnie, to cecha niebieskich rosyjskichA nie jest zakatarzony? Bo ten mój czarny Jamesik to taki wrażliwy, więc chciałabym wszystko wiedzieć co i jak
Zobacz też jutro jak się dogaduje z innymi kociakami, jak reaguje na ludzi, na pieszczoty itd
Jej, już się nie mogę doczekać fot!!! Oby jutro jeszcze tam był...
Z kotami dogaduje się jak najbardziej, siedzi w klateczce z rodzeństwem (nie niebieskim). Wygląda na okaz zdrowia, oczki czyste, nosek też. Bez problemu daje się wziąć na ręce. W uszy nie zaglądałam, kupek też nie widziałam, jutro zobaczę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości