tylko one dały się w nie ubrać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Tyle się dzieje u nas w kociej/ptasiej TV, że nudy nie ma. Ptaków bardzo dużo przylatuje bo mają do czego , są 3 wisząca karmiki ze słonecznikiem, 4 karmiki z mieszanką 12 ziaren, wisząca tuba z kulkami, orzeszki ziemne w siatce i mączniki w misce dla kosa i sikorek, kos ma jeszcze dodatkowo świeże jabłko. To skrzydlate towarzystwo w ciągu nie całego miesiąca zjadło 10 kg słonecznika i 20 kg mieszanki. Myslałam ,że to co kupiłam na począku grudnia starczy do nowego roku, ale musiałam już wczoraj im zamówić następna porcję.
Czy my czasem nie przesadzamy z tymi ptakami?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Tyle się dzieje u nas w kociej/ptasiej TV, że nudy nie ma. Ptaków bardzo dużo przylatuje bo mają do czego , są 3 wisząca karmiki ze słonecznikiem, 4 karmiki z mieszanką 12 ziaren, wisząca tuba z kulkami, orzeszki ziemne w siatce i mączniki w misce dla kosa i sikorek, kos ma jeszcze dodatkowo świeże jabłko. To skrzydlate towarzystwo w ciągu nie całego miesiąca zjadło 10 kg słonecznika i 20 kg mieszanki. Myslałam ,że to co kupiłam na począku grudnia starczy do nowego roku, ale musiałam już wczoraj im zamówić następna porcję.
Czy my czasem nie przesadzamy z tymi ptakami?
Ale wyżerka![]()
Ful opcją. Ptaki są najedzone i szczęśliwe.
ewkkrem pisze:Ta kocia TV to całkiem nietania jest![]()
Chociaż, hmmm. ptaszki odpracują latem![]()
MaCiuś zazdrośnik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 162 gości